Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colinas F.c AAJMFC
B-1 Tactiek Poseidon
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
39.9 gemiddelde waardering 48.1
adequate Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft een lange en hoge pass. Týral is nu in balbezit. Týral haalt uit met een fantastische trap. Pazur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - AAJMFC 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Banana de bal. Romaszkiewicz onderschept slim de pass. Romaszkiewicz geeft de bal voor. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre geeft een lange en hoge pass. Pazur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kurrizi neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Mac Allister de bal. Fernández Presa rent richting de bal. Mac Allister verovert de bal door een tackle van achteren. Mac Allister haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Falcioni met een sublieme pass. Angelov rent richting de bal. Kurrizi begaat een overtreding. Angelov raakt geblesseerd tijdens het duel. Falcioni komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft de bal voor. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral haalt uit met een fantastische trap. Pazur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - AAJMFC 0:2

38e minuut.
Chivukula is nu in balbezit. Chivukula geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fam de bal. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral haalt uit met een fantastische trap. Pazur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Akyürek speelt de bal door. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurrizi rent richting de bal. Angelov verovert de bal door een tackle van achteren. Angelov schiet op doel. Ranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - AAJMFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 57%, AAJMFC 43%.
Colinas F.c - AAJMFC 1:2

46e minuut.
Baghumyan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chivukula met een sublieme pass. MacRach probeert naar een medespeler te passen. Týral heeft problemen om de bal te vangen. Týral haalt uit met een fantastische trap. Pazur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - AAJMFC 1:3

50e minuut.
Lucas komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Chivukula speelt de bal door. Banana bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana passt de bal zonder na te denken. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
MacRach onderschept slim de pass. MacRach geeft de bal voor. Týral is nu in balbezit. Týral schiet op doel. Pazur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tırkaz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Romaszkiewicz is nu in balbezit. MacRach onderschept slim de pass. MacRach geeft een hoge lob. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral draait met de bal, schiet en ... Pazur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fam geeft een hoge lob. Inworp. Latorre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zholdasov is nu in balbezit. Zholdasov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Banana heeft problemen om de bal te vangen. Banana geeft de bal voor. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral draait met de bal, schiet en ... Pazur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - AAJMFC 1:4

81e minuut.
Besson geeft een lange en hoge pass. Latorre kopt de bal weg. Daar is Chivukula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pardilha geeft de bal voor. Latorre is nu in balbezit. Latorre geeft een lange en hoge pass. Týral is nu in balbezit. Týral haalt uit met een fantastische trap. Pazur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Angelov met een snelle inworp. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latorre. Latorre krijgt een gele kaart.

89e minuut.
MacRach is nu in balbezit. MacRach passt de bal met de wreef. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz schiet op doel. Pazur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colinas F.c - AAJMFC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colinas F.c 62%, AAJMFC 38%.
Colinas F.c - AAJMFC 1:5