Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teresina city bulls MORDOMIA
lest go Tactiek 2019
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
42.7 gemiddelde waardering 60.1
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Fenyőházi onderschept slim de pass. Kern rent richting de bal. Kern geeft een lange en hoge pass. Firuleiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - MORDOMIA 0:1

16e minuut.
Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov passt de bal in één keer door. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... Stawicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - MORDOMIA 0:2

37e minuut.
Fetraś verovert de bal door een tackle van achteren. Fetraś geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fenyőházi met de inworp. Gusarov geeft de bal voor. Stawicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 65%, MORDOMIA 35%.
teresina city bulls - MORDOMIA 0:2

55e minuut.
Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov onderschept slim de pass. Gusarov passt de bal met de wreef. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro schiet op doel. Stawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - MORDOMIA 0:3

56e minuut.
Barroso passt de bal met de wreef. Fetraś is nu in balbezit. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - MORDOMIA 0:4

61e minuut.
Daar is Firuleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enmu is nu in balbezit. Quốc Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap. Stawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - MORDOMIA 0:5

66e minuut.
Gusarov geeft de bal voor. Kern rent richting de bal. Kern passt de bal zonder na te denken. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fenyőházi geeft de bal voor. Linhares geeft een lange en hoge pass. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fenyőházi kopt de bal weg. Linhares kan de bal niet met de borst controleren. Firuleiro is nu in balbezit. Gusarov is nu in balbezit. Gusarov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov onderschept slim de pass. Gusarov passt de bal met de wreef. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - MORDOMIA 0:6

85e minuut.
Firuleiro kopt de bal weg. Enmu is nu in balbezit. Quốc Minh onderschept slim de pass. Quốc Minh schiet op doel. Stawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - MORDOMIA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 71%, MORDOMIA 29%.
teresina city bulls - MORDOMIA 0:7