Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Bariloche Fluminense-PET
ec Tactiek Dinizismo
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 24.3
average Schieten good
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kalaner trapt de bal weg van het doel. Topsuz probeert de bal met de borst te controleren. Topsuz probeert naar een medespeler te passen. Gárdos rent richting de bal. Gárdos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Grămadă is nu in balbezit. Ormancı rent richting de bal. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Bariloche - Fluminense-PET 1:0

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalaner trapt de bal weg van het doel. Pícha kopt de bal weg. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Butnăreanu geeft een hoge lob. Hana Nayhan is nu in balbezit. Hana Nayhan geeft de bal voor. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch met een sublieme pass. Butnăreanu probeert de bal aan de voet te houden. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gomelauri geeft een lange en hoge pass. Rojas kopt de bal weg. Grămadă is nu in balbezit. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel. Kalaner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Bariloche - Fluminense-PET 2:0

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Donadel de bal onder controle te krijgen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel. Donadel probeert de bal aan de voet te houden. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Bariloche - Fluminense-PET 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Bariloche 44%, Fluminense-PET 56%.
F. C. Bariloche - Fluminense-PET 3:0

46e minuut.
Tzanis komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rojas rent richting de bal. Deptuch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gomelauri. Gomelauri krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Spinas kopt de bal weg. Vaurysh probeert naar een medespeler te passen. Donadel heeft problemen om de bal te vangen. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Kalaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Banjanin rent richting de bal. Banjanin geeft de bal voor. Hana Nayhan kopt de bal weg. Gomelauri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Donadel trapt de bal weg. Vaurysh rent richting de bal. Vaurysh geeft de bal voor. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Bariloche 25%, Fluminense-PET 75%.
F. C. Bariloche - Fluminense-PET 3:0