Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Boca Juniors Excursio F. C.
T7 Tactiek BYV
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
42 gemiddelde waardering 42.1
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


19e minuut.
Nga Lok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damonte met een snelle inworp. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Nga Lok de bal onder controle te krijgen. Eyþórsson rent richting de bal. Nga Lok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nga Lok krijgt een gele kaart. Eyþórsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Eyþórsson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Veljov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - Excursio F. C. 0:1

31e minuut.
Molinas rent richting de bal. Molinas geeft de bal voor. Agbannaoag kopt de bal weg. Aït Ouamar rent richting de bal. Aït Ouamar draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Shaloufa verovert de bal door een tackle van achteren. Munkvold is nu in balbezit. Caniglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caniglia krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agbannaoag met een snelle inworp. Caniglia met een sublieme pass. Aït Ouamar is nu in balbezit. Aït Ouamar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 56%, Excursio F. C. 44%.
F. C. Boca Juniors - Excursio F. C. 0:1

46e minuut.
Otero komt het veld opgelopen. Jiashi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trobok komt het veld opgelopen.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zhang stond buitenspel. Foret komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Munkvold kopt de bal weg. Buitenspel voor Eyþórsson. Goede buitenspelval van de verdediging. Nga Lok neemt vlug de vrije trap. Daar is Foret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foret draait met de bal, schiet en ... Otero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Langone rent richting de bal. Langone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 54%, Excursio F. C. 46%.
F. C. Boca Juniors - Excursio F. C. 0:1