Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET Las Victorias F C
Dinizismo Tactiek asb
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 41.9
goed Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Andrusch rent richting de bal. Martynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch is nu in balbezit. Martynov rent richting de bal. Martynov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cox geeft een lange en hoge pass. Jullien geeft een hoge lob. Coposu kopt de bal weg. Martynov rent richting de bal. Martynov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stoian rent richting de bal. Blackburn onderschept slim de pass. Blackburn passt de bal in één keer door. Andrusch is nu in balbezit. Andrusch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Butnăreanu kopt de bal weg. Banjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelsteen onderschept slim de pass. Martynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jullien onderschept slim de pass. Jullien geeft een hoge lob. Donadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch rent richting de bal. Andrusch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Yerenkyi geeft een hoge lob. Coposu rent richting de bal. Coposu geeft de bal voor. Klungelig pakt Andrusch de bal. Andrusch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Adelsteen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ormancı de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coposu zal de hoekschop nemen. Martynov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:1

39e minuut.
Donadel is nu in balbezit. Donadel geeft een lange en hoge pass. Yerenkyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi geeft de bal voor. Martynov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 76%, Las Victorias F C 24%.
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:2

46e minuut.
Collette komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Collette rent richting de bal. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn geeft een lange en hoge pass. Coposu is nu in balbezit. Coposu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jullien met een sublieme pass. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn geeft een lange en hoge pass. Andrusch rent richting de bal. Andrusch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Donadel geeft een hoge lob. Collette speelt de bal door. Martynov rent richting de bal. Martynov haalt uit met een fantastische trap. Seiser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:3

57e minuut.
Blackburn met een sublieme pass. Adelsteen rent richting de bal. Adelsteen met een sublieme pass. Martynov rent richting de bal. Martynov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:4

61e minuut.
Blackburn rent richting de bal. Blackburn geeft een hoge lob. Adelsteen kopt de bal weg. Coposu rent richting de bal. Coposu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Coposu speelt de bal door. Martynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynov passt de bal zonder na te denken. Blackburn rent richting de bal. Blackburn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Banjanin is nu in balbezit. Coposu onderschept slim de pass. Coposu passt de bal met de wreef. Martynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Petinelli onderschept slim de pass. Petinelli geeft een hoge lob. Coposu kopt de bal weg. Martynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynov draait met de bal, schiet en ... Seiser bokst de bal weg. Andrusch rent richting de bal. Martynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch haalt uit met een fantastische trap. Seiser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:5

75e minuut.
Klungelig pakt Donadel de bal. Andrusch is nu in balbezit. Donadel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrusch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andrusch komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cox geeft een lange en hoge pass. Chery met een sublieme pass. Martynov speelt de bal door. Andrusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:6

79e minuut.
Stoian is nu in balbezit. Andrusch is nu in balbezit. Andrusch passt de bal in één keer door. Martynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Andrusch controleert de bal met de borst. Andrusch geeft een lange en hoge pass. Martynov is nu in balbezit. Martynov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:7

86e minuut.
Jullien geeft de bal voor. Donadel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martynov rent richting de bal. Andrusch rent richting de bal. Andrusch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 79%, Las Victorias F C 21%.
Fluminense-PET - Las Victorias F C 0:8