Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova Fluminense-PET
F Tactiek Dinizismo
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
38 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 26.8
formidabel Schieten goed
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ormancı heeft problemen om de bal te vangen. García Villar rent richting de bal. García Villar passt de bal zonder na te denken. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Marin probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Iglesias met een sublieme pass. García Villar rent richting de bal. García Villar schiet op doel. Morais probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 1:0

5e minuut.
Cox speelt de bal door. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto passt de bal in één keer door. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Morais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peixoto rent richting de bal. Álvarez Iglesias onderschept slim de pass. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butnăreanu probeert de bal aan de voet te houden. Toje is nu in balbezit. Toje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Toje rent richting de bal. Toje passt de bal met de wreef. García Villar is nu in balbezit. García Villar draait met de bal, schiet en ... Morais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 2:0

9e minuut.
García Villar speelt de bal door. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een lange en hoge pass. Morais bokst de bal weg. García Villar is nu in balbezit. García Villar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 3:0

9e minuut.
Cool probeert naar een medespeler te passen. Gárdos heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin passt de bal in één keer door. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... Morais werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Butnăreanu de bal onder controle te krijgen. Stoian rent richting de bal. Juzala is nu in balbezit. Juzala geeft de bal voor. Morais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morais met een sublieme pass. Gárdos kopt de bal weg. Cool is nu in balbezit. Cool draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Juzala verovert de bal door een tackle van achteren. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu passt de bal met de wreef. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias rent richting de bal. García Villar rent richting de bal. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu geeft een hoge lob. García Villar rent richting de bal. García Villar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 4:0

27e minuut.
Deptuch kopt de bal weg. Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc geeft de bal voor. García Villar is nu in balbezit. García Villar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 5:0

29e minuut.
Toje passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Álvarez Iglesias de bal. Toje is nu in balbezit. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butnăreanu heeft problemen om de bal te vangen. García Villar geeft een hoge lob. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... Morais probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 6:0

32e minuut.
Klungelig pakt Peixoto de bal. Toje probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Álvarez Iglesias de bal. Álvarez Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 7:0

32e minuut.
Cool probeert naar een medespeler te passen. Topsuz rent richting de bal. Topsuz passt de bal in één keer door. Álvarez Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Marin rent richting de bal. Marin passt de bal met de wreef. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 8:0

37e minuut.
Juzala met een snelle inworp. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar passt de bal met de wreef. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 9:0

39e minuut.
García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Álvarez Iglesias de bal. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias speelt de bal door. García Villar rent richting de bal. García Villar schiet op doel. Morais probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Hrebenciuc geeft een hoge lob. García Villar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Toje de bal onder controle te krijgen. García Villar is nu in balbezit. García Villar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 25%, Fluminense-PET 75%.
Inter Craiova - Fluminense-PET 9:0

46e minuut.
Álvarez Iglesias passt de bal in één keer door. Toje rent richting de bal. García Villar rent richting de bal. Toje is nu in balbezit. Toje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala passt de bal zonder na te denken. García Villar heeft problemen om de bal te vangen. García Villar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stoian onderschept slim de pass. Juzala onderschept slim de pass. Juzala geeft de bal voor. Daar is Álvarez Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez Iglesias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Marin probeert naar een medespeler te passen. Peixoto rent richting de bal. Álvarez Iglesias onderschept slim de pass. Álvarez Iglesias schiet op doel. Morais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 10:0

60e minuut.
Banjanin rent richting de bal. Toje verovert de bal door een tackle van achteren. Toje passt de bal met de wreef. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... Morais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Toje onderschept slim de pass. Toje passt de bal met de wreef. Peixoto rent richting de bal. Álvarez Iglesias onderschept slim de pass. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marin neemt de hoekschop. Morais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 11:0

68e minuut.
Ormancı geeft een hoge lob. Inworp. Juzala met een snelle inworp. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 12:0

70e minuut.
Juzala speelt de bal door. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar met een sublieme pass. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias schiet op doel. Paal!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puşcaşu met de inworp. Ristoiu met een sublieme pass. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Puşcaşu probeert de bal aan de voet te houden. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin passt de bal zonder na te denken. García Villar is nu in balbezit. García Villar schiet op doel. Morais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 13:0

88e minuut.
Cool heeft problemen om de bal te vangen. Ristoiu geeft een hoge lob. Álvarez Iglesias controleert de bal met de borst. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Fluminense-PET 14:0

90e minuut.
Álvarez Iglesias geeft een hoge lob. Ormancı probeert de bal met de borst te controleren. Banjanin rent richting de bal. García Villar onderschept slim de pass. García Villar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 33%, Fluminense-PET 67%.
Inter Craiova - Fluminense-PET 14:0