Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Am Kellerhügel
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3623
Austria Laa FC Schwechat Utd.
Diagonal2 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 64.3
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Szalai speelt de bal door. Jackel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackel passt de bal zonder na te denken. Ziętara geeft een hoge lob. Kadlinský springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Wieland trapt de bal weg van het doel. Szalai kopt de bal weg. Oelschlägel probeert de bal met de borst te controleren. Kadlinský rent richting de bal. Kadlinský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Scarpinelli rent richting de bal. Scarpinelli geeft een lange en hoge pass. Soler geeft een hoge lob. Szalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalai geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ogăraru onderschept slim de pass. Ogăraru geeft een lange en hoge pass. Kadlinský kopt de bal weg. Klungelig pakt Lirk de bal. Lirk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Jackel de bal. Jackel passt de bal zonder na te denken. Kadlinský rent richting de bal. Kadlinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 0:1

17e minuut.
Ogăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Lichtenegger is nu in balbezit. Ogăraru maakt een afschuwelijke overtreding. Ogăraru krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jackel geeft de bal voor. Daar is Šafránek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadlinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadlinský schiet op doel. Wieland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 0:2

26e minuut.
Daar is Meinl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętara passt de bal met de wreef. Kadlinský rent richting de bal. Kadlinský haalt uit met een fantastische trap. Wieland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Špičić verovert de bal door een tackle van achteren. Özüdoğru rent richting de bal. Špičić verovert de bal door een tackle van achteren. Špičić draait met de bal, schiet en ... Upeslācis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 1:2

34e minuut.
Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalai onderschept slim de pass. Szalai passt de bal in één keer door. Daar is Jackel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackel haalt uit met een fantastische trap. Wieland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Meinl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ziętara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jackel rent richting de bal. Jackel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Manys rent richting de bal. Manys passt de bal zonder na te denken. Špičić rent richting de bal. Špičić draait met de bal, schiet en ... Özüdoğru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 2:2

45e minuut.
Jackel is nu in balbezit. Scarpinelli onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ziętara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kadlinský krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Pacult met een snelle inworp. Lirk rent richting de bal. Lirk geeft een lange en hoge pass. Kadlinský maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 57%, FC Schwechat Utd. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 2:2

46e minuut.
Sindelar komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan speelt de bal door. Özüdoğru onderschept slim de pass. Lichtenegger is nu in balbezit. Lichtenegger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Špičić rent richting de bal. Špičić geeft een lange en hoge pass. Lichtenegger is nu in balbezit. Lichtenegger haalt uit met een fantastische trap. Upeslācis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 3:2

55e minuut.
Špičić passt de bal zonder na te denken. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenegger onderschept slim de pass. Lichtenegger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 4:2

56e minuut.
Nourredine geeft de bal voor. Kadlinský kopt de bal weg. Lirk is nu in balbezit. Lirk draait met de bal, schiet en ... Wieland probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reifenauer komt het veld opgelopen. Reifenauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarpinelli geeft een lange en hoge pass. Špičić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Scarpinelli probeert de bal met de borst te controleren. Scarpinelli speelt de bal door. Špičić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reifenauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reifenauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Özüdoğru verovert de bal door een tackle van achteren. Özüdoğru speelt de bal door. Ziętara speelt de bal door. Kadlinský rent richting de bal. Kadlinský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kadlinský rent richting de bal. Kadlinský haalt uit met een fantastische trap. Wieland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 4:3

68e minuut.
Scarpinelli probeert naar een medespeler te passen. Špičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ogăraru krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Špičić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Špičić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 5:3

71e minuut.
Lenkić probeert naar een medespeler te passen. Špičić is nu in balbezit. Špičić passt de bal in één keer door. Reifenauer is nu in balbezit. Reifenauer schiet op doel. Upeslācis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Lirk de bal onder controle te krijgen. Pacult is nu in balbezit. Pacult speelt de bal door. Daar is Lirk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lirk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoffer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soler met de inworp. Lirk is nu in balbezit. Lirk draait met de bal, schiet en ... Wieland bokst de bal weg. Jackel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

76e minuut.
Reifenauer is nu in balbezit. Soler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reifenauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Špičić springt en kopt de bal. Upeslācis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lenkić rent richting de bal. Jackel onderschept slim de pass. Jackel passt de bal zonder na te denken. Kadlinský rent richting de bal. Kadlinský schiet op doel. Wieland bokst de bal weg.

78e minuut.
Pacult met een snelle inworp. Lirk is nu in balbezit. Lirk geeft de bal voor. Kadlinský krijgt zijn hoofd ertegen. Wieland probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pressinger komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Özüdoğru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vízdár komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 44%, FC Schwechat Utd. 56%.
Austria Laa - FC Schwechat Utd. 5:3