Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-22 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sorrow Crown
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5529
Compostela team timon
midman Tactiek jep
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 23.8
excellent Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Brykała geeft de bal voor. Duch kopt de bal weg. Duch rent richting de bal. Duch geeft de bal voor. Ruokola springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Sarasvuo probeert de bal aan de voet te houden. Toxouroglou is nu in balbezit. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch geeft een hoge lob. Ruokola is nu in balbezit. Kumpunen bokst de bal weg. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 1:0

10e minuut.
Paavola geeft de bal voor. Inworp. Cacian met de inworp. Khan geeft een hoge lob. Ruokola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Paavola rent richting de bal. Cacian onderschept slim de pass. Cacian geeft een lange en hoge pass. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 2:0

16e minuut.
Rienstra passt de bal met de wreef. Saarniluoma is nu in balbezit. Probin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Probin krijgt een gele kaart. Saarniluoma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toxouroglou met een snel genomen vrije trap. Susi bereikt de bal nog maar net als eerste. Susi haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz bokst de bal weg.

18e minuut.
Khan met een snelle inworp. Duch rent richting de bal. Duch passt de bal in één keer door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 3:0

21e minuut.
Toxouroglou rent richting de bal. Khan onderschept slim de pass. Khan speelt de bal door. Duch rent richting de bal. Duch geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Khan probeert naar een medespeler te passen. Duch is nu in balbezit. Duch geeft de bal voor. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 4:0

29e minuut.
Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch geeft een lange en hoge pass. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Kumpunen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 5:0

31e minuut.
Khan met een sublieme pass. Duch heeft problemen om de bal te vangen. Duch geeft een hoge lob. Ruokola springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 6:0

32e minuut.
Susi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paavola bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavola geeft een lange en hoge pass. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Kumpunen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lucio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cacian kopt de bal weg. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel. Kumpunen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 33%, team timon 67%.
Compostela - team timon 7:0

48e minuut.
Brykała geeft een hoge lob. Duch rent richting de bal. Duch passt de bal met de wreef. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Duch kopt de bal weg. Khan probeert de bal met de borst te controleren. Khan passt de bal in één keer door. Probin rent richting de bal. Probin draait met de bal, schiet en ... Kumpunen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Paavola geeft de bal voor. Inworp. Cacian met een snelle inworp. Khan rent richting de bal. Khan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Massera met een sublieme pass. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch passt de bal in één keer door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. Kumpunen bokst de bal weg.

61e minuut.
Khan rent richting de bal. Khan passt de bal met de wreef. Duch is nu in balbezit. Duch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarasvuo de bal. Kumpunen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 8:0

63e minuut.
Cacian rent richting de bal. Sarasvuo onderschept slim de pass. Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Kumpunen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 9:0

66e minuut.
Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarasvuo is nu in balbezit. Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Kumpunen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 10:0

70e minuut.
Khan passt de bal in één keer door. Duch rent richting de bal. Duch geeft een lange en hoge pass. Ruokola springt en kopt de bal. Kumpunen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 11:0

72e minuut.
Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch probeert naar een medespeler te passen. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Kumpunen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 12:0

78e minuut.
Probin onderschept slim de pass. Probin probeert naar een medespeler te passen. Khan geeft een lange en hoge pass. Ruokola springt en kopt de bal. Kumpunen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Szczygielski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Duch is nu in balbezit. Duch geeft de bal voor. Ruokola krijgt zijn hoofd ertegen. Kumpunen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 13:0

83e minuut.
Khan met een sublieme pass. Duch is nu in balbezit. Duch met een sublieme pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel. Kumpunen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Khan probeert naar een medespeler te passen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch met een sublieme pass. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Brykała verovert de bal door een tackle van achteren. Cacian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacian geeft de bal voor. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Kumpunen bokst de bal weg. Daar is Lucio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Probin is nu in balbezit. Probin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - team timon 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 23%, team timon 77%.
Compostela - team timon 14:0