Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ARSENAL ORADEA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6706
ARSENAL ORADEA Univ. Craiova 78
nellu Tactiek 4421
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 39.7
excellent Schieten average
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
García Prieto passt de bal zonder na te denken. Immersi heeft problemen om de bal te vangen. Immersi geeft een hoge lob. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... Ogăraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Mardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Prieto geeft een hoge lob. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - Univ. Craiova 78 1:0

14e minuut.
Tabua geeft de bal voor. García Prieto is nu in balbezit. García Prieto speelt de bal door. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ogăraru probeert naar een medespeler te passen. Romeo is nu in balbezit. Romeo geeft de bal voor. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mardan passt de bal met de wreef. Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gorczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adamczyk de bal onder controle te krijgen. Bilicic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Cypryjak kopt de bal weg. Daar is Mowlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - Univ. Craiova 78 2:0

35e minuut.
Coteanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Gębała met een sublieme pass. Adamczyk rent richting de bal. Adamczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Adamczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabua verovert de bal door een tackle van achteren. Gorczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gorczyński draait met de bal, schiet en ... Bilicic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - Univ. Craiova 78 2:1

39e minuut.
Romeo heeft problemen om de bal te vangen. Romeo met een sublieme pass. Lorenzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
García Prieto rent richting de bal. García Prieto passt de bal zonder na te denken. Romeo speelt de bal door. Lorenzotti is nu in balbezit. Lorenzotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL ORADEA 53%, Univ. Craiova 78 47%.
ARSENAL ORADEA - Univ. Craiova 78 2:1

47e minuut.
Ogăraru met een harde bal richting middenveld. García Prieto is nu in balbezit. García Prieto geeft een hoge lob. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... Ogăraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski speelt de bal door. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... Ogăraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - Univ. Craiova 78 3:1

53e minuut.
Gębała passt de bal zonder na te denken. Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przyłuski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gorczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varga met een snel genomen vrije trap. Reus kopt de bal weg. Arritmia probeert de bal aan de voet te houden. Reus is nu in balbezit. Reus geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Adamczyk heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Adamczyk rent richting de bal. Adamczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - Univ. Craiova 78 3:2

56e minuut.
Immersi passt de bal zonder na te denken. García Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - Univ. Craiova 78 4:2

64e minuut.
García Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Immersi geeft een lange en hoge pass. Romeo geeft de bal voor. García Prieto geeft een lange en hoge pass. Cypryjak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Przyłuski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Varga de bal. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cypryjak haalt uit met een fantastische trap. Mowlik probeert de bal aan de voet te houden. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - Univ. Craiova 78 5:2

79e minuut.
Varga geeft de bal voor. Inworp. García Prieto met een snelle inworp. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Reus speelt de bal door. Daar is Immersi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gorczyński schiet op doel. Tabua probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Przyłuski passt de bal met de wreef. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski passt de bal zonder na te denken. Adamczyk rent richting de bal. Adamczyk haalt uit met een fantastische trap. Bilicic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL ORADEA 41%, Univ. Craiova 78 59%.
ARSENAL ORADEA - Univ. Craiova 78 5:2