Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESC Kriessern CHROBRY_1946
451 Tactiek 1 Kondi
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 46.4
poor Schieten excellent
weak Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Fux is nu in balbezit. Fux geeft de bal voor. Tarzan heeft problemen om de bal te vangen. Modzelewski geeft de bal voor. Bürgi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Löffel trapt de bal weg. Reiter kopt de bal weg. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi geeft een hoge lob. Löffel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Mitreski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürgi rent richting de bal. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:1

9e minuut.
Shala geeft de bal voor. Milchbubi kopt de bal weg. Mitreski rent richting de bal. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fili niet meer kan verder spelen. Diğmat komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Clown speelt de bal door. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski passt de bal met de wreef. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Modzelewski onderschept slim de pass. Modzelewski geeft een hoge lob. Daar is Milchbubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Milchbubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ... Löffel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:2

28e minuut.
Hefti is nu in balbezit. Hefti geeft de bal voor. Fux kopt de bal weg. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Löffel niet meer kan verder spelen. Graf komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Javaux is nu in balbezit. Modzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Modzelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clown rent richting de bal. Clown haalt uit met een fantastische trap. Taisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Graf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:3

42e minuut.
Modzelewski onderschept slim de pass. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Milchbubi heeft problemen om de bal te vangen. Clown is nu in balbezit. Clown schiet op doel. Graf bokst de bal weg. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Graf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Modzelewski controleert de bal met de borst. Modzelewski met een sublieme pass. Clown is nu in balbezit. Clown draait met de bal, schiet en ... Graf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESC Kriessern 83%, CHROBRY_1946 17%.
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:4

47e minuut.
Bürgi kopt de bal weg. Tarzan controleert de bal met de borst. Tarzan met een sublieme pass. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Javaux is nu in balbezit. Modzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Modzelewski geeft de bal voor. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Milchbubi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zufall de bal. Spycher verovert de bal door een tackle van achteren. Spycher met een sublieme pass. Modzelewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modzelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ... Bürgi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:5

56e minuut.
Javaux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Bürgi krijgt zijn hoofd ertegen. Graf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:6

63e minuut.
Klungelig pakt Bürgi de bal. Taisch rent richting de bal. Bürgi verovert de bal door een tackle van achteren. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:7

68e minuut.
Taisch met een sublieme pass. Spycher bereikt de bal nog maar net als eerste. Zufall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zufall krijgt een gele kaart. Spycher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bürgi rent richting de bal. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Hefti geeft een hoge lob. Bürgi kan de bal niet met de borst controleren. Bürgi passt de bal met de wreef. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Shala bereikt de bal nog maar net als eerste. Shala geeft een lange en hoge pass. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Fux maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Frischknecht met de inworp. Fux geeft een lange en hoge pass. Modzelewski speelt de bal door. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:8

83e minuut.
Modzelewski onderschept slim de pass. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESC Kriessern 79%, CHROBRY_1946 21%.
ESC Kriessern - CHROBRY_1946 0:9