Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Ahnatal Green Devils Chemie
4231 Tactiek 4-3-3
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.8 gemiddelde waardering 53.3
weak Schieten formidable
poor Passen excellent
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Jarek onderschept slim de pass. Jarek met een sublieme pass. Catinca speelt de bal door. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Knavs trapt de bal weg. Ibold met een sublieme pass. Galego rent richting de bal. Galego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal met de wreef. Aicega rent richting de bal. Aicega geeft de bal voor. Karaçay maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Fink probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daferner rent richting de bal. Met opzet legt Catinca zijn tegenspeler op de grond. Catinca krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Aicega rent richting de bal. Aicega passt de bal met de wreef. Daar is Karaçay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galego is nu in balbezit. Galego schiet op doel. Knavs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaçay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:1

13e minuut.
Karaçay is nu in balbezit. Karaçay heeft problemen om de bal te vangen. Karaçay geeft de bal voor. Galego rent richting de bal. Galego draait met de bal, schiet en ... Knavs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:2

17e minuut.
Knavs met een sublieme pass. Rosiewicz kopt de bal weg. Galego rent richting de bal. Klungelig pakt Galego de bal. Galego schiet op doel. Knavs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aicega is nu in balbezit. Aicega schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Jarek rent richting de bal. Jarek geeft een hoge lob. Aicega kopt de bal weg. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Jarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarek met een sublieme pass. Galego is nu in balbezit. Aicega bereikt de bal nog maar net als eerste. Aicega schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Knavs probeert wanhopig de bal te grijpen. Karaçay is nu in balbezit. Karaçay schiet op doel. Knavs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:3

23e minuut.
Galego is nu in balbezit. Galego speelt de bal door. Aicega bereikt de bal nog maar net als eerste. Aicega geeft een lange en hoge pass. Karaçay krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca speelt de bal door. Klungelig pakt Galego de bal. Galego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Catinca passt de bal in één keer door. Aicega is nu in balbezit. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ... Knavs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:4

36e minuut.
Baues is nu in balbezit. Baues speelt de bal door. Till is nu in balbezit. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:5

37e minuut.
Catinca probeert naar een medespeler te passen. Karaçay heeft problemen om de bal te vangen. Karaçay passt de bal in één keer door. Daar is Galego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galego haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Galego de bal. Aicega is nu in balbezit. Aicega schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gottinger de bal onder controle te krijgen. Knavs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:6

45e minuut.
Aicega rent richting de bal. Aicega passt de bal in één keer door. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. Knavs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Ahnatal 87%, Green Devils Chemie 13%.
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:7

46e minuut.
Aicega verovert de bal door een tackle van achteren. Aicega passt de bal met de wreef. Jarek met een sublieme pass. Galego heeft problemen om de bal te vangen. Galego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Karaçay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçay geeft de bal voor. Galego is nu in balbezit. Aicega bereikt de bal nog maar net als eerste. Aicega draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Karaçay rent richting de bal. Karaçay haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Catinca probeert naar een medespeler te passen. Jarek is nu in balbezit. Jarek probeert naar een medespeler te passen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Catinca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urb komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Aicega bereikt de bal nog maar net als eerste. Aicega passt de bal in één keer door. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego schiet op doel. Knavs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:8

59e minuut.
Maiert geeft een hoge lob. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz passt de bal zonder na te denken. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adam komt het veld opgelopen. Intzenhofer komt het veld opgelopen. Obermann komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jarek onderschept slim de pass. Jarek speelt de bal door. Rosiewicz met een sublieme pass. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:9

63e minuut.
Maiert is nu in balbezit. Maiert geeft een hoge lob. Karaçay kopt de bal weg. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ... Obermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Aicega kopt de bal weg. Daar is Maiert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. Obermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:10

66e minuut.
Karaçay is nu in balbezit. Karaçay met een sublieme pass. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. Obermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:11

67e minuut.
Kälber met een sublieme pass. Baues heeft problemen om de bal te vangen. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap. Obermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:12

69e minuut.
Urb probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz passt de bal met de wreef. Aicega is nu in balbezit. Aicega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Aicega met een sublieme pass. Urb bereikt de bal nog maar net als eerste. Urb geeft de bal voor. Karaçay is nu in balbezit. Karaçay draait met de bal, schiet en ... Obermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Maiert de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aicega geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galego krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Urb bereikt de bal nog maar net als eerste. Urb passt de bal in één keer door. Jarek met een sublieme pass. Karaçay rent richting de bal. Karaçay haalt uit met een fantastische trap. Obermann bokst de bal weg. Aicega bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:13

82e minuut.
Galego probeert de bal met de borst te controleren. Galego passt de bal met de wreef. Karaçay bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego is nu in balbezit. Galego schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:14

85e minuut.
Obermann neemt vlug de vrije trap. Karaçay kopt de bal weg. Galego rent richting de bal. Galego haalt uit met een fantastische trap. Obermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:15

88e minuut.
Inworp. Karaçay met de inworp. Urb geeft een lange en hoge pass. Aicega is nu in balbezit. Aicega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:16

90e minuut.
Aicega rent richting de bal. Aicega passt de bal zonder na te denken. Galego rent richting de bal. Galego haalt uit met een fantastische trap. Obermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Ahnatal 87%, Green Devils Chemie 13%.
SG Ahnatal - Green Devils Chemie 0:16