Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilla Imbattibili Barzot Team
Normal Tactiek calend
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten solid
weak Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Buro kopt de bal weg. Megalizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi passt de bal met de wreef. Dimishev is nu in balbezit. Dimishev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Puglia met een sublieme pass. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelia verovert de bal door een tackle van achteren. Aliberto rent richting de bal. Aliberto speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Prochilo passt de bal in één keer door. Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo speelt de bal door. Dimishev heeft problemen om de bal te vangen. Dimishev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grufé met een harde bal richting middenveld. Puglia kopt de bal weg. Megalizzi is nu in balbezit. Megalizzi draait met de bal, schiet en ... Grufé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Puglia rent richting de bal. Puglia geeft een lange en hoge pass. Daar is Ostagoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimishev rent richting de bal. Dimishev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tacchi met een sublieme pass. Daar is Pontiggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliberto onderschept slim de pass. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Imbattibili - Barzot Team 0:1

29e minuut.
Megalizzi is nu in balbezit. Megalizzi passt de bal zonder na te denken. Ostagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Dimishev heeft problemen om de bal te vangen. Dimishev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Imbattibili - Barzot Team 0:2

30e minuut.
Dimishev is nu in balbezit. Dimishev passt de bal met de wreef. Megalizzi is nu in balbezit. Megalizzi draait met de bal, schiet en ... Grufé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Imbattibili - Barzot Team 0:3

33e minuut.
Ostagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Puglia rent richting de bal. Puglia passt de bal in één keer door. Megalizzi rent richting de bal. Megalizzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ridolfo rent richting de bal. Ridolfo passt de bal zonder na te denken. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev draait met de bal, schiet en ... Prochilo verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilla Imbattibili 75%, Barzot Team 25%.
Gorilla Imbattibili - Barzot Team 0:3

46e minuut.
Ridolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridolfo geeft de bal voor. Risi heeft problemen om de bal te vangen. Puglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Puglia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Aliberto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Megalizzi de bal. Puglia rent richting de bal. Puglia draait met de bal, schiet en ... Prochilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Imbattibili - Barzot Team 0:4

57e minuut.
Amelia geeft een lange en hoge pass. Puglia speelt de bal door. Megalizzi speelt de bal door. Dimishev rent richting de bal. Dimishev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Megalizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ostagoli rent richting de bal. Megalizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Megalizzi schiet op doel. Grufé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Imbattibili - Barzot Team 0:5

62e minuut.
Puglia is nu in balbezit. Puglia passt de bal in één keer door. Ostagoli is nu in balbezit. Megalizzi onderschept slim de pass. Megalizzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chiapparini speelt de bal door. Ridolfo is nu in balbezit. Ridolfo met een sublieme pass. Megalizzi is nu in balbezit. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap. Grufé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Buro geeft de bal voor. Dimishev is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ostagoli ... Strafschop! Dimishev raakt geblesseerd tijdens het duel. Dimishev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Puglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Puglia passt de bal zonder na te denken. Megalizzi is nu in balbezit. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap. Grufé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Imbattibili - Barzot Team 0:6

87e minuut.
Buro passt de bal met de wreef. Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev passt de bal in één keer door. Megalizzi rent richting de bal. Megalizzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Imbattibili - Barzot Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilla Imbattibili 80%, Barzot Team 20%.
Gorilla Imbattibili - Barzot Team 0:7