Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anioły Zemsty București împreună
nov Tactiek Response
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
52.9 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Sciancalepre is nu in balbezit. Cârlea rent richting de bal. Sciancalepre onderschept slim de pass. Sciancalepre haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Nahajło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - București împreună 1:0

9e minuut.
Warszycki rent richting de bal. Gordea onderschept slim de pass. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea verovert de bal door een tackle van achteren. Gordea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cârlea geeft een lange en hoge pass. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmuth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helmuth krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Buchner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Špirko zijn tegenspeler op de grond. Špirko krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasi met een snelle inworp. Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rincón de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hinz rent richting de bal. Špirko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Warszycki met een snel genomen vrije trap. Tasi kopt de bal weg. Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tasi geeft een hoge lob. Špirko heeft problemen om de bal te vangen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - București împreună 2:0

38e minuut.
Lewis geeft een lange en hoge pass. Zwierzak is nu in balbezit. Buchner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buchner krijgt een gele kaart. Zwierzak raakt geblesseerd tijdens het duel. Zwierzak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - București împreună 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 45%, București împreună 55%.
Anioły Zemsty - București împreună 2:1

49e minuut.
Sanromán onderschept slim de pass. Sciancalepre maakt een afschuwelijke overtreding. Sanromán raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanromán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zwierzak kopt de bal weg. Cvijić is nu in balbezit. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anioły Zemsty - București împreună 2:2

62e minuut.
Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodas geeft een hoge lob. Sciancalepre rent richting de bal. Klungelig pakt Sciancalepre de bal. Sciancalepre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tasi neemt de hoekschop. Hinz springt en kopt de bal. Nahajło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - București împreună 3:2

66e minuut.
Lewis kopt de bal weg. Cvijić rent richting de bal. Gordea is nu in balbezit. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anioły Zemsty - București împreună 3:3

74e minuut.
Sanromán rent richting de bal. Sanromán passt de bal met de wreef. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak schiet op doel. Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - București împreună 3:4

82e minuut.
Cvijić kopt de bal weg. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis passt de bal in één keer door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 64%, București împreună 36%.
Anioły Zemsty - București împreună 3:4