Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Ireland U21
532* Tactiek 424
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
45.4 gemiddelde waardering 48.4
adequate Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Viertal geeft de bal voor. Foy geeft een hoge lob. Viertal speelt de bal door. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney schiet op doel. Gissing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell probeert naar een medespeler te passen. Van Gog is nu in balbezit. MacTause onderschept slim de pass. MacTause geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Laulala probeert de bal aan de voet te houden. Martin is nu in balbezit. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Gissing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ireland U21 0:1

42e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Foy de bal. Foy geeft een hoge lob. Martin is nu in balbezit. Gissing bokst de bal weg. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ireland U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 45%, Ireland U21 55%.
New Zealand U21 - Ireland U21 0:2

46e minuut.
Curtin komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Norman komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Fogharty komt het veld opgelopen. Byers komt het veld opgelopen. Richter komt het veld opgelopen. McCullum komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gemmell verovert de bal door een tackle van achteren. Gemmell geeft de bal voor. Daar is Foy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Christian niet meer kan verder spelen.

79e minuut.
Soloman geeft de bal voor. Foy rent richting de bal. Foy geeft de bal voor. Van Gog kan de bal niet met de borst controleren. Van Gog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ireland U21 1:2

83e minuut.
Truman kopt de bal weg. Van Gog is nu in balbezit. Met opzet legt Curtin zijn tegenspeler op de grond. Curtin krijgt een gele kaart. Van Gog wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Van Gog kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 34%, Ireland U21 66%.
New Zealand U21 - Ireland U21 1:2