Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Ghana U21
532* Tactiek Go for it!
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 26.4
very good Schieten average
solid Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Woodhams passt de bal met de wreef. Botchway probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woodward is nu in balbezit. Woodward draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Adu-Poku passt de bal met de wreef. Essien met een sublieme pass. Van Gog is nu in balbezit. Van Gog geeft de bal voor. Woodhams krijgt zijn hoofd ertegen. Padmore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ghana U21 1:0

8e minuut.
Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Botchway begaat een overtreding. Woodward is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Gog met een snel genomen vrije trap. Padmore probeert naar een medespeler te passen. Davidson kopt de bal weg. Woodward is nu in balbezit. Woodward draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jabir geeft de bal voor. Viertal kopt de bal weg. Woodhams speelt de bal door. Woodward is nu in balbezit. Woodward schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Woodhams onderschept slim de pass. Tetteh rent richting de bal. Woodhams verovert de bal door een tackle van achteren. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap. Padmore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson geeft de bal voor. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward draait met de bal, schiet en ... Padmore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ghana U21 2:0

22e minuut.
Soloman met een sublieme pass. Van Gog is nu in balbezit. Van Gog passt de bal in één keer door. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Isaaka stond buitenspel. Softon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Woodward kopt de bal weg. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ghana U21 3:0

25e minuut.
Soloman passt de bal in één keer door. Davidson is nu in balbezit. Davidson passt de bal in één keer door. Woodward rent richting de bal. Woodward draait met de bal, schiet en ... Padmore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Woodhams rent richting de bal. Woodhams geeft een hoge lob. Van Gog rent richting de bal. Van Gog geeft een lange en hoge pass. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ghana U21 4:0

36e minuut.
Daar is Isaaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter onderschept slim de pass. Richter speelt de bal door. Klungelig pakt Woodward de bal. Woodward draait met de bal, schiet en ... Padmore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson passt de bal zonder na te denken. Tetteh heeft problemen om de bal te vangen. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Issah is nu in balbezit. Issah geeft een hoge lob. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman geeft de bal voor. Woodward maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 21%, Ghana U21 79%.
New Zealand U21 - Ghana U21 4:0

46e minuut.
Considine komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Davidson rent richting de bal. Davidson speelt de bal door. Soloman rent richting de bal. Soloman haalt uit met een fantastische trap. Botchway probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padmore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Issah controleert de bal met de borst. Tetteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine haalt uit met een fantastische trap. Padmore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Davidson geeft een hoge lob. Daar is Botchway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Adu-Poku passt de bal zonder na te denken. Softon rent richting de bal. Softon geeft de bal voor. Considine rent richting de bal. Considine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gemmell komt het veld opgelopen. Davis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mumuni rent richting de bal. Considine onderschept slim de pass. Considine passt de bal zonder na te denken. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Davis geeft een hoge lob. Padmore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Considine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ghana U21 5:0

71e minuut.
Inworp. Davis met de inworp. Gemmell geeft de bal voor. Considine krijgt zijn hoofd ertegen. Padmore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ghana U21 6:0

76e minuut.
Buitenspel voor Considine. Goede buitenspelval van de verdediging. Nti komt het veld opgelopen. Pantsil komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gissing probeert naar een medespeler te passen. Adu-Poku kopt de bal weg. Issah bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine onderschept slim de pass. Considine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Ghana U21 7:0

86e minuut.
Davidson rent richting de bal. Jabir begaat een overtreding. Davidson raakt geblesseerd tijdens het duel. Mofat komt het veld opgelopen. Van Gog zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Soloman de bal. Considine rent richting de bal. Soloman rent richting de bal. Soloman haalt uit met een fantastische trap. Padmore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 20%, Ghana U21 80%.
New Zealand U21 - Ghana U21 7:0