Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Hayastan U21
532s Tactiek SKA.ARM 2
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.7 gemiddelde waardering 50.4
adequate Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Koryunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Koryunyan geeft de bal voor. Laulala heeft problemen om de bal te vangen. Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Van Gog met een sublieme pass. Richter rent richting de bal. Considine rent richting de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... Kaputikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Hayastan U21 1:0

26e minuut.
Aronyan geeft de bal voor. Viertal probeert de bal aan de voet te houden. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ... Gissing probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Crow de bal. Philiposyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Philiposyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Viertal onderschept slim de pass. Arturyan onderschept slim de pass. Arturyan passt de bal met de wreef. Philiposyan is nu in balbezit. Philiposyan haalt uit met een fantastische trap. Gissing bokst de bal weg.

42e minuut.
Laulala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine passt de bal in één keer door. Gemmell geeft de bal voor. Richter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 44%, Hayastan U21 56%.
New Zealand U21 - Hayastan U21 1:0

46e minuut.
Chorekyan komt het veld opgelopen. Mihranyan komt het veld opgelopen. Manaryan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davis komt het veld opgelopen. Woodhams komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan geeft een hoge lob. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ... Gissing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Hayastan U21 1:1

70e minuut.
Koryunyan passt de bal met de wreef. Manaryan rent richting de bal. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Davidson met een sublieme pass. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog geeft een hoge lob. Woodhams springt en kopt de bal. Kaputikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 45%, Hayastan U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Hayastan U21 1:1