Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayastan U21 New Zealand U21
happy Tactiek 532*
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
55.2 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Hovhannisyan kopt de bal weg. Manaryan geeft een hoge lob. Chorekyan kopt de bal weg. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Isahakyan met de inworp. Manaryan is nu in balbezit. Manaryan geeft een hoge lob. Chorekyan springt en kopt de bal. Gissing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - New Zealand U21 1:0

28e minuut.
Davidson met een sublieme pass. Van Gog rent richting de bal. Van Gog geeft een hoge lob. Woodward maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hayastan U21 - New Zealand U21 1:1

34e minuut.
Mihranyan heeft problemen om de bal te vangen. Woodward probeert naar een medespeler te passen. Mihranyan is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - New Zealand U21 1:2

42e minuut.
Isahakyan passt de bal in één keer door. Hovhannisyan rent richting de bal. Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ... Gissing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isahakyan. Richter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Gog zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - New Zealand U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 46%, New Zealand U21 54%.
Hayastan U21 - New Zealand U21 1:3

46e minuut.
Considine komt het veld opgelopen. Arturyan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan geeft een lange en hoge pass. Chorekyan is nu in balbezit. Chorekyan draait met de bal, schiet en ... Gissing probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - New Zealand U21 2:3

50e minuut.
Laulala probeert naar een medespeler te passen. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hovhannisyan passt de bal zonder na te denken. Cossey is nu in balbezit. Chorekyan onderschept slim de pass. Chorekyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hayastan U21 - New Zealand U21 3:3

61e minuut.
Inworp. Davis komt het veld opgelopen. Hovhannisyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arturyan geeft een hoge lob. Gissing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cossey kopt de bal weg. Davidson heeft problemen om de bal te vangen. Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan geeft de bal voor. Chorekyan krijgt zijn hoofd ertegen. Gissing bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Gemmell komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mihranyan neemt vlug de vrije trap. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - New Zealand U21 4:3

69e minuut.
Daar is Mihranyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yuspashyan de bal onder controle te krijgen. Considine is nu in balbezit. Considine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mnatsakanyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 54%, New Zealand U21 46%.
Hayastan U21 - New Zealand U21 4:3