Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgaria U21 New Zealand U21
adix433 Tactiek 532*
57% Balbezit 43%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
20 Buitenspel 5
59.5 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Gemmell verovert de bal door een tackle van achteren. Todorinski rent richting de bal. Gemmell verovert de bal door een tackle van achteren. Gemmell schiet op doel. Spirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - New Zealand U21 0:1

8e minuut.
Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov geeft een lange en hoge pass. Zanev kopt de bal weg. Iorgov rent richting de bal. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Iorgov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Soloman neemt vlug de vrije trap. Daar is Grigorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Spirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Dunev met een sublieme pass. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov begaat een overtreding. Iorgov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zanev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laulala. Zanev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Considine komt het veld opgelopen. Richter komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Softon verovert de bal door een tackle van achteren. Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov passt de bal zonder na te denken. Zanev rent richting de bal. Zanev schiet op doel. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 57%, New Zealand U21 43%.
Bulgaria U21 - New Zealand U21 0:1

47e minuut.
Zanev kopt de bal weg. Soloman controleert de bal met de borst. Iorgov probeert naar een medespeler te passen. Nankov is nu in balbezit. Nankov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Van Gog is nu in balbezit. Zaitsev maakt een afschuwelijke overtreding. Van Gog is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Gog zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine draait met de bal, schiet en ... Spirov bokst de bal weg.

54e minuut.
Buitenspel voor Zanev. Goede buitenspelval van de verdediging. Laulala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dunev rent richting de bal. Richter onderschept slim de pass. Richter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milev komt het veld opgelopen. Erkenev komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Iorgov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cossey neemt vlug de vrije trap. Iorgov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap. Spirov bokst de bal weg.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Milev stond buitenspel. Viertal neemt vlug de vrije trap. Dunev heeft problemen om de bal te vangen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Milanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - New Zealand U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 60%, New Zealand U21 40%.
Bulgaria U21 - New Zealand U21 0:2