Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Bulgaria U21
532* Tactiek 4-3-3ATT
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
48.1 gemiddelde waardering 61.3
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Gemmell met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Richter stond buitenspel. Milanov neemt vlug de vrije trap. Nankov is nu in balbezit. Nankov schiet op doel. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Grigorov geeft de bal voor. Nankov kopt de bal weg. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bulgaria U21 0:1

18e minuut.
Davidson verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov geeft een lange en hoge pass. Nankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nankov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Viertal probeert naar een medespeler te passen. Iorgov is nu in balbezit. Iorgov probeert naar een medespeler te passen. Zanev rent richting de bal. Zanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bulgaria U21 0:2

25e minuut.
Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertal onderschept slim de pass. Nankov is nu in balbezit. Nankov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bulgaria U21 0:3

30e minuut.
Barakov kopt de bal weg. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson geeft een hoge lob. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nankov is nu in balbezit. Iorgov probeert naar een medespeler te passen. Zanev is nu in balbezit. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bulgaria U21 0:4

35e minuut.
Davidson speelt de bal door. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidson. Davidson krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zanev onderschept slim de pass. Barakov rent richting de bal. Barakov passt de bal met de wreef. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 57%, Bulgaria U21 43%.
New Zealand U21 - Bulgaria U21 0:4

55e minuut.
Daar is Milanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunev rent richting de bal. Dunev geeft de bal voor. Zanev is nu in balbezit. Zanev schiet op doel. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev onderschept slim de pass. Subev probeert naar een medespeler te passen. Iorgov rent richting de bal. Iorgov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Popov probeert naar een medespeler te passen. Subev rent richting de bal. Subev geeft een lange en hoge pass. Zanev is nu in balbezit. Zanev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Erkenev komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Viertal bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viertal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woodhams komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Grigorov onderschept slim de pass. Grigorov geeft de bal voor. Inworp. Gemmell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodhams geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Erkenev met een sublieme pass. Barakov speelt de bal door. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bulgaria U21 0:5

80e minuut.
Woodward komt het veld opgelopen. Inwood komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Erkenev onderschept slim de pass. Erkenev passt de bal in één keer door. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams schiet op doel. Spirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bulgaria U21 1:5

84e minuut.
Milev probeert naar een medespeler te passen. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams begaat een overtreding. Woodhams krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Dunev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woodward. Dunev raakt geblesseerd tijdens het duel. Dunev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erkenev is nu in balbezit. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Bulgaria U21 1:6

87e minuut.
Milanov is nu in balbezit. Van Gog verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gog met een sublieme pass. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward draait met de bal, schiet en ... Spirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 66%, Bulgaria U21 34%.
New Zealand U21 - Bulgaria U21 1:6