Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ireland U21 Slovenija U21
424 Tactiek g_532
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 38.7
solide Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Lazar probeert naar een medespeler te passen. Truman is nu in balbezit. Truman geeft een lange en hoge pass. Killeen rent richting de bal. Killeen haalt uit met een fantastische trap. Černe bokst de bal weg.

12e minuut.
Peterka met een sublieme pass. Lazar is nu in balbezit. Lazar passt de bal met de wreef. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. McGahey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Truman geeft een hoge lob. Daar is Černe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. McEneaney probeert de bal aan de voet te houden. Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Killeen rent richting de bal. Killeen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Slovenija U21 1:0

25e minuut.
Truman onderschept slim de pass. Truman geeft een hoge lob. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Slovenija U21 2:0

44e minuut.
MacTause geeft een lange en hoge pass. Daar is Černe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 35%, Slovenija U21 65%.
Ireland U21 - Slovenija U21 2:0

48e minuut.
Bell passt de bal in één keer door. Martin is nu in balbezit. Černe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Černe krijgt een gele kaart. Martin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Slovenija U21 3:0

57e minuut.
Inworp. Darcy komt het veld opgelopen.

58e minuut.
MacTause geeft de bal voor. Klungelig pakt Killeen de bal. McEneaney rent richting de bal. McEneaney schiet op doel. Černe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Slovenija U21 4:0

62e minuut.
MacTause controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fogharty komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cummins is nu in balbezit. Hojnik onderschept slim de pass. Darcy begaat een overtreding. Hojnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erjavec wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland U21 - Slovenija U21 4:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semler komt het veld opgelopen. Rajh komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Peterka komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Peterka speelt de bal door. Bell rent richting de bal. Bell passt de bal in één keer door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland U21 37%, Slovenija U21 63%.
Ireland U21 - Slovenija U21 4:1