Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Slovenija U21
4 3 3 Tactiek g_442
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 39.1
good Schieten average
good Passen weak
solid Verdedigen good


4e minuut.
Laulala speelt de bal door. Gemmell is nu in balbezit. Gemmell geeft een hoge lob. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Hočevar probeert naar een medespeler te passen. Erjavec heeft problemen om de bal te vangen. Davidson rent richting de bal. Davidson geeft de bal voor. Richter krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hojnik is nu in balbezit. Soloman onderschept slim de pass. Soloman geeft een lange en hoge pass. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine haalt uit met een fantastische trap. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Davidson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog geeft een lange en hoge pass. Considine krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Soloman geeft een hoge lob. Considine is nu in balbezit. Toplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine geeft een hoge lob. Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Černe niet meer kan verder spelen. Voh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 43%, Slovenija U21 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Slovenija U21 0:0

56e minuut.
Gemmell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kirwan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Van Gog passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Davidson de bal. Davidson met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ... Voh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kirwan stond buitenspel. Woodhams komt het veld opgelopen. Davis komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson geeft een lange en hoge pass. Javornik kopt de bal weg. Davis rent richting de bal. Davis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 22%, Slovenija U21 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Slovenija U21 0:0