Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 France U21
CocoYamboOFF Tactiek 4-2-2-2 TSO V1
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 10
52.7 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


24e minuut.
Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros geeft een lange en hoge pass. Tanttu is nu in balbezit. Tanttu schiet op doel. Bonnet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - France U21 1:0

27e minuut.
Porte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorikivi is nu in balbezit. Porte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Porte krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Duprat passt de bal in één keer door. Lang is nu in balbezit. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi U21 - France U21 1:1

40e minuut.
Castaneda met de inworp. Daar is Duprat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duprat passt de bal met de wreef. Castaneda geeft de bal voor. Lang springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 55%, France U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - France U21 1:1

48e minuut.
Duprat met een sublieme pass. Castaneda is nu in balbezit. Castaneda draait met de bal, schiet en ... Porte kopt de bal weg. Vuorikivi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Porte met een sublieme pass. Lang rent richting de bal. Pirttikoski probeert wanhopig de bal te grijpen. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisson komt het veld opgelopen. Brard komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Péri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Buitenspel voor Itkonen. Goede buitenspelval van de verdediging. Tulijoki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Braun heeft problemen om de bal te vangen. Tulijoki is nu in balbezit. Braun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Braun krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti geeft een hoge lob. Lemoine speelt de bal door. Péri heeft problemen om de bal te vangen. Péri schiet op doel. Pirttikoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Peltokoski komt het veld opgelopen. Välikorpi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Duprat is nu in balbezit. Peltokoski onderschept slim de pass. Peltokoski geeft een lange en hoge pass. Tanttu is nu in balbezit. Tanttu draait met de bal, schiet en ... Bonnet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Välikorpi onderschept slim de pass. Välikorpi passt de bal met de wreef. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Duprat probeert naar een medespeler te passen. Lemoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemoine passt de bal in één keer door. Péri rent richting de bal. Péri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bisson is nu in balbezit. Kallonen onderschept slim de pass. Kallonen speelt de bal door. Tanttu rent richting de bal. Tanttu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Ylifrantti speelt de bal door. Buitenspel voor Tanttu. Goede buitenspelval van de verdediging. Bisson neemt vlug de vrije trap. Péri bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri schiet op doel. Pirttikoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goncalves rent richting de bal. Goncalves schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Klungelig pakt Le Bihan de bal. Tulijoki rent richting de bal. Peltokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltokoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - France U21 2:1

88e minuut.
Vuorikivi neemt vlug de vrije trap. Kallonen is nu in balbezit. Inworp. Ylifrantti met de inworp. Kallonen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 58%, France U21 42%.
Suomi U21 - France U21 2:1