Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France U21 Suomi U21
4222 TSO 2369 Tactiek 最佳战术
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
58.4 gemiddelde waardering 56.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Duprat passt de bal met de wreef. Di Nallo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ylifrantti. Ylifrantti krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Duprat bereikt de bal nog maar net als eerste. Duprat geeft een lange en hoge pass. Porte rent richting de bal. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kallonen met een snelle inworp. Kaitala geeft de bal voor. Duprat kan de bal niet met de borst controleren. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros geeft een lange en hoge pass. Daar is Vuorikivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang onderschept slim de pass. Lang draait met de bal, schiet en ... Pirttikoski bokst de bal weg.

31e minuut.
Braun rent richting de bal. Braun geeft een hoge lob. Inworp. Kallonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaitala geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 40%, Suomi U21 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
France U21 - Suomi U21 0:0

46e minuut.
Tanttu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Duprat bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ylifrantti. Di Nallo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Di Nallo kan niet meer verder spelen. Artelesa komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Gosse komt het veld opgelopen. Gachet komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tanttu stond buitenspel. Kaleva komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Artelesa speelt de bal door. Daar is Lemoine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemoine geeft een lange en hoge pass. Porte rent richting de bal. Porte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Inworp. Rousku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 38%, Suomi U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
France U21 - Suomi U21 0:0