Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 Suomi U21
BIO433 Tactiek SuomiATK U21
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.4 gemiddelde waardering 53.9
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Ylifrantti geeft een lange en hoge pass. Tanttu is nu in balbezit. Collange legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collange krijgt een gele kaart. Tanttu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanttu neemt de penalty, wat een uithaal! Moreau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanttu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo passt de bal zonder na te denken. Niittymaa is nu in balbezit. Sakho verovert de bal door een tackle van achteren. Sakho haalt uit met een fantastische trap. Pirttikoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Myllynen is nu in balbezit. Myllynen geeft de bal voor. Tanttu is nu in balbezit. Tanttu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Nam is nu in balbezit. Nam passt de bal zonder na te denken. Niittymaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho verovert de bal door een tackle van achteren. Sakho schiet op doel. Pirttikoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 61%, Suomi U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sénégal U21 - Suomi U21 0:0

47e minuut.
Diagne-Faye verovert de bal door een tackle van achteren. Diagne-Faye geeft een hoge lob. Myllynen kopt de bal weg. Kallonen rent richting de bal. Kallonen geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Moreau bokst de bal weg. Itkonen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Suomi U21 0:1

67e minuut.
Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ylifrantti. Dougnalgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuomilaakso komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Peltokoski komt het veld opgelopen. Tulijoki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tuomilaakso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Salih komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Niittymaa is nu in balbezit. Niittymaa geeft een lange en hoge pass. Tulijoki kopt de bal weg. Tuomilaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomilaakso haalt uit met een fantastische trap. Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuomilaakso is nu in balbezit. Tuomilaakso schiet op doel. Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pirttikoski met een sublieme pass. Tuomilaakso kopt de bal weg. Klungelig pakt Ousmane de bal. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moreau bokst de bal weg.

90e minuut.
Ylifrantti geeft de bal voor. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Tulijoki schiet op doel. Moreau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Suomi U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 61%, Suomi U21 39%.
Sénégal U21 - Suomi U21 0:2