Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 Sénégal U21
CocoYamboOFF Tactiek BIO433
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Niittymaa rent richting de bal. Correa onderschept slim de pass. Javanainen is nu in balbezit. Correa onderschept slim de pass. Correa schiet op doel. Pirttikoski bokst de bal weg. Sakho is nu in balbezit. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ylifrantti kopt de bal weg. Kaleva rent richting de bal. Ousmane begaat een overtreding. Ousmane krijgt een gele kaart.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myllynen met een snelle inworp. Kallonen probeert naar een medespeler te passen. Kaleva rent richting de bal. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Moreau bokst de bal weg.

9e minuut.
Niittymaa kopt de bal weg. Diagne-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaitala begaat een overtreding. Kaitala krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaitala met een snelle inworp. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti geeft een lange en hoge pass. Kaleva springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kallonen is nu in balbezit. Kallonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Sénégal U21 1:0

18e minuut.
Niittymaa verovert de bal door een tackle van achteren. Niittymaa geeft een hoge lob. Kallonen rent richting de bal. Kallonen geeft een lange en hoge pass. Tanttu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Collange is nu in balbezit. Kaitala verovert de bal door een tackle van achteren. Kaitala geeft de bal voor. Daar is Tanttu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanttu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Collange geeft een hoge lob. Nam is nu in balbezit. Kaitala onderschept slim de pass. Kaitala geeft de bal voor. Kaleva springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Kaitala geeft de bal voor. Klungelig pakt Foudal de bal. Kallonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallonen speelt de bal door. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti passt de bal zonder na te denken. Kaleva rent richting de bal. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Ousmane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Diagne-Faye controleert de bal met de borst. Myllynen probeert naar een medespeler te passen. Kallonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallonen geeft een lange en hoge pass. Ylifrantti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Moreau trapt de bal weg van het doel. Daar is Niittymaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mangane de bal onder controle te krijgen. Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 35%, Sénégal U21 65%.
Suomi U21 - Sénégal U21 1:0

46e minuut.
Fodé komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulijoki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ristimäki onderschept slim de pass. Ristimäki geeft de bal voor. Klungelig pakt Collange de bal. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuorikivi is nu in balbezit. Met opzet legt Nam zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nam naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Doeltrap. Dougnalgo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ylifrantti probeert naar een medespeler te passen. Kallonen is nu in balbezit. Kallonen passt de bal in één keer door. Tulijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki schiet op doel. Moreau bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Sénégal U21 2:0

74e minuut.
Kallonen geeft een lange en hoge pass. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti geeft een lange en hoge pass. Tanttu rent richting de bal. Tanttu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Sénégal U21 3:0

74e minuut.
Rousku komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Tulijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulijoki is nu in balbezit. Tulijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Sénégal U21 4:0

76e minuut.
Peltokoski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu rent richting de bal. Peltokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltokoski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kaitala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam onderschept slim de pass. Bouba Khadam probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ... Pirttikoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

86e minuut.
Peltokoski met een sublieme pass. Rousku is nu in balbezit. Rousku passt de bal zonder na te denken. Peltokoski geeft een lange en hoge pass. Tanttu krijgt zijn hoofd ertegen. Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 33%, Sénégal U21 67%.
Suomi U21 - Sénégal U21 4:0