Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kypros U21 Suomi U21
Nokia Tactiek CocoYamboOFF
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48.9 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Miroğlu probeert de bal met de borst te controleren. Vuorikivi is nu in balbezit. Miroğlu onderschept slim de pass. Miroğlu draait met de bal, schiet en ... Pirttikoski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Elmas is nu in balbezit. Vuorikivi begaat een overtreding. Elmas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chrysostomou met een snel genomen vrije trap. Miroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tonguz is nu in balbezit. Tonguz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ylifrantti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kallonen geeft een hoge lob. Akifler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Miroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onnensaari rent richting de bal. Onnensaari met een sublieme pass. Kallonen rent richting de bal. Kallonen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Myllynen met de inworp. Onnensaari is nu in balbezit. Alpler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alpler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 63%, Suomi U21 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kypros U21 - Suomi U21 0:0

47e minuut.
Koutsoloukas verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsoloukas geeft een hoge lob. Javanainen kopt de bal weg. Koutsoloukas is nu in balbezit. Koutsoloukas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vuorikivi verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorikivi passt de bal met de wreef. Tonguz rent richting de bal. Tanttu onderschept slim de pass. Kallonen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Tulijoki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Vural komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Mäkimaa komt het veld opgelopen. Hadjitoffis komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Pantelides komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 57%, Suomi U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kypros U21 - Suomi U21 0:0