Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek ASRIM Iskrzynia
G-5-3-2v5 Tactiek Na2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 4
79 gemiddelde waardering 76.7
formidabel Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
magisch Verdedigen briljant


3e minuut.
Dybowski rent richting de bal. Dybowski geeft een hoge lob. Arent is nu in balbezit. Bogarde onderschept slim de pass. Bogarde draait met de bal, schiet en ... Isai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bogarde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çalışkaner komt het veld opgelopen. Karadimos met een snel genomen vrije trap. Read is nu in balbezit. Read schiet op doel. De bal raakt de paal. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mankiewicz passt de bal zonder na te denken. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner probeert naar een medespeler te passen. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ASRIM Iskrzynia 1:0

16e minuut.
Ragnarsson met een sublieme pass. Ingimundsson probeert naar een medespeler te passen. Díez Guisasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Read verovert de bal door een tackle van achteren. Read schiet op doel. Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dutar zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dutar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dutar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Goryl raakt geblesseerd tijdens het duel. Goryl wilt de vrije trap nemen. Isai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz geeft de bal voor. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel. Isai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ASRIM Iskrzynia 2:0

32e minuut.
Onciu passt de bal zonder na te denken. Goryl is nu in balbezit. Ragnarsson rent richting de bal. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mankiewicz passt de bal zonder na te denken. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu geeft een hoge lob. Kuchta springt en kopt de bal. Isai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ASRIM Iskrzynia 3:0

39e minuut.
Chí Anh geeft de bal voor. Read is nu in balbezit. Read geeft een hoge lob. Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arent is nu in balbezit. Mankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mankiewicz met een sublieme pass. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner draait met de bal, schiet en ... Isai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dybowski geeft een hoge lob. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta onderschept slim de pass. Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner haalt uit met een fantastische trap. Isai bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 55%, ASRIM Iskrzynia 45%.
FC Chełmek - ASRIM Iskrzynia 3:0

46e minuut.
Vajda komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Karadimos onderschept slim de pass. Karadimos passt de bal met de wreef. Vajda rent richting de bal. Vajda geeft de bal voor. Matošić maakt een snoekduik en kopt de bal. Laguna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Read rent richting de bal. Read haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ASRIM Iskrzynia 3:1

59e minuut.
Inworp. Laszczyk komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mankiewicz geeft een hoge lob. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ASRIM Iskrzynia 4:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laszczyk met de inworp. Onciu is nu in balbezit. Onciu geeft de bal voor. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ASRIM Iskrzynia 5:1

68e minuut.
Arent rent richting de bal. Arent geeft een lange en hoge pass. Laszczyk is nu in balbezit. Matošić onderschept slim de pass. Matošić haalt uit met een fantastische trap. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Jonowski passt de bal zonder na te denken. Chí Anh rent richting de bal. Chí Anh passt de bal in één keer door. Goryl rent richting de bal. Goryl schiet op doel. Isai bokst de bal weg.

80e minuut.
Çalışkaner met een sublieme pass. Hesters geeft de bal voor. Ragnarsson is nu in balbezit. Kuchta onderschept slim de pass. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 44%, ASRIM Iskrzynia 56%.
FC Chełmek - ASRIM Iskrzynia 5:1