Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-30 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Legion Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17707
Legion K. P. SPARTAK ZAGÓRZE
yyyy Tactiek kijem między ocz
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten solid
formidable Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Tallo is nu in balbezit. Tallo passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Hopley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 1:0

12e minuut.
Tallo passt de bal zonder na te denken. Ojaveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu schiet op doel. Hopley probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hopley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Câţanu passt de bal zonder na te denken. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Noa met een sublieme pass. Abbott kopt de bal weg. Klungelig pakt Maliszewski de bal. Kästli rent richting de bal. Kästli schiet op doel. Noa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Sanz rent richting de bal. Sanz speelt de bal door. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Câţanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tallo geeft de bal voor. Alemdar rent richting de bal. Alemdar passt de bal zonder na te denken. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. Hopley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tallo neemt de hoekschop. Alemdar speelt de bal door. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 53%, K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 47%.
Legion - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 2:0

49e minuut.
Banaszkiewicz rent richting de bal. Banaszkiewicz passt de bal met de wreef. Gori bereikt de bal nog maar net als eerste. Incau onderschept slim de pass. Incau schiet op doel. Noa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Alemdar rent richting de bal. Alemdar met een sublieme pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Hopley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 3:0

52e minuut.
Brezeanu is nu in balbezit. Tallo onderschept slim de pass. Tallo passt de bal met de wreef. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar speelt de bal door. Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tallo zal de hoekschop nemen. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft de bal voor. Câţanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 4:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonnin komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hopley met een harde bal richting middenveld. Abbott is nu in balbezit. Sanz begaat een overtreding. Sanz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Alemdar met een sublieme pass. Bonnin rent richting de bal. Met opzet legt Neag zijn tegenspeler op de grond. Neag krijgt een gele kaart. Bonnin raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojciulewicz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boretz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft de bal voor. Brezeanu rent richting de bal. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Hopley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Docu is nu in balbezit. Kupcik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Docu raakt geblesseerd tijdens het duel. Xuân Hòa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 33%, K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 67%.
Legion - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 4:0