Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-02 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Stadion Stomil
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40000
KS Stomil Olsztyn FC Old Chomiczówka
KS Tactiek skrzydlo
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 59.5
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Roales passt de bal zonder na te denken. Labović is nu in balbezit. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel. Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bryła is nu in balbezit. Roales verovert de bal door een tackle van achteren. Roales geeft de bal voor. Labović is nu in balbezit. Labović schiet op doel. Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Stănăşilă speelt de bal door. Daar is Labović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Soria zijn tegenspeler op de grond. Soria krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Roales heeft problemen om de bal te vangen. Roales geeft een lange en hoge pass. Cejrowski heeft problemen om de bal te vangen. Labović is nu in balbezit. Labović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Tufariello rent richting de bal. Tufariello passt de bal zonder na te denken. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Cascallar speelt de bal door. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo passt de bal met de wreef. Serra rent richting de bal. Serra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bryła verovert de bal door een tackle van achteren. Bryła geeft de bal voor. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel. Wieloch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stomil Olsztyn - FC Old Chomiczówka 1:0

43e minuut.
Inworp. Balanov met een snelle inworp. Cunha is nu in balbezit. Cunha geeft een hoge lob. Labović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Serra heeft problemen om de bal te vangen. Čuda rent richting de bal. Serra begaat een overtreding. Serra krijgt een gele kaart. Čuda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brynkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stomil Olsztyn 50%, FC Old Chomiczówka 50%.
KS Stomil Olsztyn - FC Old Chomiczówka 1:0

47e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Cunha geeft de bal voor. Stănăşilă met een sublieme pass. Labović rent richting de bal. Labović schiet op doel. Olăroiu bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cunha zal de hoekschop nemen. Labović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cejrowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Stomil Olsztyn - FC Old Chomiczówka 1:1

53e minuut.
Słomczyński kopt de bal weg. Bryła heeft problemen om de bal te vangen. Bryła passt de bal in één keer door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel. Brynkiewicz bokst de bal weg.

55e minuut.
Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin passt de bal met de wreef. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Oskierko geeft een lange en hoge pass. Cubillo controleert de bal met de borst. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin geeft een hoge lob. Serra springt en kopt de bal. Brynkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Pascalin kopt de bal weg. Cascallar rent richting de bal. Cascallar passt de bal in één keer door. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Tufariello neemt vlug de vrije trap. Bryła kopt de bal weg. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stomil Olsztyn - FC Old Chomiczówka 2:1

90e minuut.
Cunha passt de bal met de wreef. Bryła rent richting de bal. Bryła passt de bal zonder na te denken. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Brynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stomil Olsztyn 47%, FC Old Chomiczówka 53%.
KS Stomil Olsztyn - FC Old Chomiczówka 2:1