Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnowiec 1906 FC Old Chomiczówka
;) Tactiek skrzydlo
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Čingrija is nu in balbezit. Čingrija geeft een hoge lob. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ... Wieloch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Szydłowski de bal onder controle te krijgen. Szydłowski geeft een lange en hoge pass. Twarowski is nu in balbezit. Paal!

15e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Marynarz speelt de bal door. Ganga speelt de bal door. Twarowski heeft problemen om de bal te vangen. Twarowski schiet op doel. Wieloch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čingrija. Celija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roales komt het veld opgelopen. Brynkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowiec 1906 51%, FC Old Chomiczówka 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sosnowiec 1906 - FC Old Chomiczówka 0:0

55e minuut.
Inworp. Dinkov met de inworp. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Dinkov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szydłowski is nu in balbezit. Szydłowski speelt de bal door. Ganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganga haalt uit met een fantastische trap. Damnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Buitenspel voor Čingrija. Goede buitenspelval van de verdediging. Yamashita komt het veld opgelopen. Cortis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dinkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Celija rent richting de bal. Wayne verovert de bal door een tackle van achteren. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - FC Old Chomiczówka 0:1

75e minuut.
Roales rent richting de bal. Roales passt de bal zonder na te denken. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaulić kan de bal niet met de borst controleren. Celija verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klamczyński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dinkov kopt de bal weg. Opaliński is nu in balbezit. Labović onderschept slim de pass. Labović schiet op doel. Ciuciła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - FC Old Chomiczówka 0:2

81e minuut.
Cortis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortis geeft de bal voor. Klungelig pakt Tufariello de bal. Ganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowiec 1906 54%, FC Old Chomiczówka 46%.
Sosnowiec 1906 - FC Old Chomiczówka 0:2