Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris Saint-Germain TAMA KOPIEC
442 Tactiek TIKITAKA
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 62
good Schieten incredible
weak Passen outstanding
average Verdedigen solid


1e minuut.
Carambol met een snelle inworp. Hamboyan rent richting de bal. Hamboyan probeert naar een medespeler te passen. Mitsionis is nu in balbezit. Mitsionis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:1

3e minuut.
Jędrejowski onderschept slim de pass. Jędrejowski speelt de bal door. Hamboyan probeert naar een medespeler te passen. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel. Leszek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:2

4e minuut.
Escala is nu in balbezit. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn speelt de bal door. Mitsionis controleert de bal met de borst. Mitsionis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:3

7e minuut.
Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan passt de bal zonder na te denken. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:4

18e minuut.
Mitsionis is nu in balbezit. Mitsionis passt de bal zonder na te denken. Hamboyan speelt de bal door. Fołtyn heeft problemen om de bal te vangen. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Hamboyan probeert naar een medespeler te passen. Ferrari probeert de bal aan de voet te houden. Mitsionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsionis haalt uit met een fantastische trap. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:5

22e minuut.
Klungelig pakt Ferrari de bal. Grlić speelt de bal door. Hilalsoy probeert naar een medespeler te passen. Mitsionis is nu in balbezit. Mitsionis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński rent richting de bal. Grlić speelt de bal door. Mitsionis rent richting de bal. Mitsionis schiet op doel. Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Leszek bokst de bal weg.

36e minuut.
Carambol onderschept slim de pass. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Mitsionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsionis schiet op doel. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:6

45e minuut.
Hilalsoy speelt de bal door. Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal met de wreef. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint-Germain 71%, TAMA KOPIEC 29%.
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:6

46e minuut.
Carambol passt de bal met de wreef. Fołtyn speelt de bal door. Carambol met een sublieme pass. Mitsionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsionis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Twórczyński rent richting de bal. Hamboyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamboyan probeert naar een medespeler te passen. Mitsionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsionis draait met de bal, schiet en ... Leszek bokst de bal weg.

50e minuut.
Hilalsoy kopt de bal weg. Mitsionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsionis is nu in balbezit. Əjdərov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:7

55e minuut.
Hilalsoy speelt de bal door. Twórczyński kan de bal niet met de borst controleren. Mitsionis rent richting de bal. Mitsionis haalt uit met een fantastische trap. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:8

57e minuut.
Ferrari is nu in balbezit. Hamboyan met een sublieme pass. Grlić met een sublieme pass. Mitsionis is nu in balbezit. Mitsionis schiet op doel. Leszek bokst de bal weg.

59e minuut.
Leszek speelt de bal door. Ferrari kopt de bal weg. Hilalsoy met een sublieme pass. Mitsionis is nu in balbezit. Mitsionis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carambol met een snelle inworp. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan geeft een hoge lob. Mitsionis krijgt zijn hoofd ertegen. Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Albonici rent richting de bal. Hilalsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Hilalsoy met een sublieme pass. Mitsionis rent richting de bal. Mitsionis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tell trapt de bal weg van het doel. Hilalsoy kan de bal niet met de borst controleren. Hilalsoy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mitsionis de bal. Mitsionis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hamboyan passt de bal met de wreef. Fołtyn rent richting de bal. Əjdərov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fołtyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fołtyn zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:9

74e minuut.
Carambol kopt de bal weg. Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamboyan passt de bal in één keer door. Mitsionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsionis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jędrejowski kopt de bal weg. Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy probeert naar een medespeler te passen. Mitsionis rent richting de bal. Mitsionis schiet op doel. Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński probeert naar een medespeler te passen. Hamboyan speelt de bal door. Mitsionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsionis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Leszek trapt de bal weg. Grlić kopt de bal weg. Mitsionis rent richting de bal. Mitsionis draait met de bal, schiet en ... Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:10

86e minuut.
Escala onderschept slim de pass. Escala geeft de bal voor. Hilalsoy probeert naar een medespeler te passen. Mitsionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsionis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint-Germain 76%, TAMA KOPIEC 24%.
Paris Saint-Germain - TAMA KOPIEC 0:10