Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-10 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: Granbud Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9800
Granbud FC Pustyny
532 Tactiek DEF 4
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.3 gemiddelde waardering 56.7
solid Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Burgutin passt de bal met de wreef. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno probeert naar een medespeler te passen. Chiape rent richting de bal. Chiape draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehta is nu in balbezit. Mehta geeft de bal voor. Konno rent richting de bal. Konno schiet op doel. Tupczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 0:1

9e minuut.
Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape onderschept slim de pass. Chiape haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 0:2

12e minuut.
Kina geeft de bal voor. Klungelig pakt Chruścicki de bal. Chiape verovert de bal door een tackle van achteren. Chiape passt de bal in één keer door. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 0:3

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgutin met de inworp. Kina rent richting de bal. Kina geeft een hoge lob. Chiape maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vanheden geeft een hoge lob. Chiape kopt de bal weg. Opriş probeert de bal met de borst te controleren. Konno rent richting de bal. Konno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Konno rent richting de bal. Chiape is nu in balbezit. Konno is nu in balbezit. Konno schiet op doel. Tupczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 0:4

27e minuut.
Burgutin rent richting de bal. Burgutin speelt de bal door. Curtin geeft een lange en hoge pass. Chiape is nu in balbezit. Chiape schiet op doel. Tupczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Chruścicki de bal. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Karavatellis de bal. Karavatellis passt de bal met de wreef. Burgutin probeert naar een medespeler te passen. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno schiet op doel. Tupczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kina passt de bal zonder na te denken. Konno rent richting de bal. Konno passt de bal in één keer door. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Chruścicki geeft de bal voor. Burgutin kopt de bal weg. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 0:5

42e minuut.
Colţan speelt de bal door. Ravenna geeft een hoge lob. Bene is nu in balbezit. Bene schiet op doel. Hồng Vinh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 68%, FC Pustyny 32%.
Granbud - FC Pustyny 1:5

46e minuut.
Csuha komt het veld opgelopen. Mojžíš komt het veld opgelopen. Baleani komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kina met een snelle inworp. Burgutin geeft de bal voor. Chiape springt en kopt de bal. Tupczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 1:6

57e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Curtin rent richting de bal. Curtin passt de bal in één keer door. Csuha is nu in balbezit. Csuha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Tupczyński trapt de bal weg van het doel. Burgutin kopt de bal weg. Chiape rent richting de bal. Chiape haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 1:7

59e minuut.
Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape onderschept slim de pass. Chiape probeert naar een medespeler te passen. Csuha rent richting de bal. Csuha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 1:8

61e minuut.
Mojžíš onderschept slim de pass. Mojžíš geeft een hoge lob. Chiape kopt de bal weg. Csuha is nu in balbezit. Csuha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Mojžíš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojžíš passt de bal met de wreef. Chiape met een sublieme pass. Csuha is nu in balbezit. Csuha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Burgutin speelt de bal door. Chiape rent richting de bal. Chiape passt de bal zonder na te denken. Csuha is nu in balbezit. Csuha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 1:9

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tupczyński trapt de bal weg. Mojžíš kopt de bal weg. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 1:10

76e minuut.
Mojžíš onderschept slim de pass. Mojžíš passt de bal zonder na te denken. Kina probeert naar een medespeler te passen. Csuha is nu in balbezit. Csuha draait met de bal, schiet en ... Tupczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiape is nu in balbezit. Chiape haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Csuha rent richting de bal. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina passt de bal met de wreef. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape schiet op doel. Tupczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Opriş geeft de bal voor. Burgutin is nu in balbezit. Burgutin passt de bal zonder na te denken. Chiape is nu in balbezit. Chiape draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 1:11

85e minuut.
Tupczyński met een sublieme pass. Kina is nu in balbezit. Kina passt de bal met de wreef. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape haalt uit met een fantastische trap. Tupczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Mojžíš verovert de bal door een tackle van achteren. Mojžíš met een sublieme pass. Burgutin probeert naar een medespeler te passen. Chiape rent richting de bal. Chiape schiet op doel. Tupczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Csuha is nu in balbezit. Csuha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - FC Pustyny 1:12

88e minuut.
Burgutin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 66%, FC Pustyny 34%.
Granbud - FC Pustyny 1:12