Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik 1948 Zabrze Ghost Division
DNO Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 41.1
uitstekend Schieten goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Freu bereikt de bal nog maar net als eerste. Freu passt de bal zonder na te denken. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić schiet op doel. Nosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Ghost Division 1:0

7e minuut.
Lobão geeft een hoge lob. Castrillón kopt de bal weg. Nəzirli probeert naar een medespeler te passen. Freu rent richting de bal. Freu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nosal trapt de bal weg van het doel. Mielony kopt de bal weg. Vujačić rent richting de bal. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Rusin geeft een lange en hoge pass. Taraday is nu in balbezit. Taraday speelt de bal door. Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić passt de bal in één keer door. Freu rent richting de bal. Freu draait met de bal, schiet en ... Nosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Ghost Division 2:0

22e minuut.
Koziara rent richting de bal. Koziara passt de bal in één keer door. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Häupl is nu in balbezit. Häupl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pezzi trapt de bal weg. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berliński de bal. Berliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Ghost Division 3:0

29e minuut.
Berliński heeft problemen om de bal te vangen. Berliński passt de bal met de wreef. Drid geeft een hoge lob. Freu bereikt de bal nog maar net als eerste. Freu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli geeft de bal voor. Berliński kopt de bal weg. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mielony onderschept slim de pass. Mielony met een sublieme pass. Zelkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berliński onderschept slim de pass. Berliński schiet op doel. Nosal bokst de bal weg.

38e minuut.
Koziara rent richting de bal. Koziara geeft een hoge lob. Taraday is nu in balbezit. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pezzi trapt de bal weg van het doel. Häupl is nu in balbezit. Mielony verovert de bal door een tackle van achteren. Mielony geeft een hoge lob. Vujačić kopt de bal weg. Nosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Protazy met een snelle inworp. Hemrich speelt de bal door. Häupl bereikt de bal nog maar net als eerste. Häupl draait met de bal, schiet en ... Pezzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Ghost Division 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 40%, Ghost Division 60%.
Górnik 1948 Zabrze - Ghost Division 3:1

46e minuut.
Zelkowski onderschept slim de pass. Zelkowski geeft de bal voor. Taraday probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drid neemt de hoekschop. Nosal bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Taraday de bal. Taraday met een sublieme pass. Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich geeft de bal voor. Castrillón maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Ghost Division 3:2

61e minuut.
Protazy heeft problemen om de bal te vangen. Drid is nu in balbezit. Drid speelt de bal door. Freu is nu in balbezit. Freu draait met de bal, schiet en ... Nosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuler komt het veld opgelopen. Graczyk komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kuler kopt de bal weg. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli met een sublieme pass. Freu rent richting de bal. Freu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəzirli met de inworp. Mielony probeert naar een medespeler te passen. Freu bereikt de bal nog maar net als eerste. Freu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mielony kopt de bal weg. Drid controleert de bal met de borst. Drid probeert naar een medespeler te passen. Kuler is nu in balbezit. Kuler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Ghost Division 4:2

80e minuut.
Mielony speelt de bal door. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli met een sublieme pass. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Freu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Koziara heeft problemen om de bal te vangen. Koziara geeft een hoge lob. Gămălie heeft problemen om de bal te vangen. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 54%, Ghost Division 46%.
Górnik 1948 Zabrze - Ghost Division 4:2