Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062
  • Stadion: Ghrum Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24806
Ghrum FC Lumumbowo
L424 Tactiek 4
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
58 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten solid
good Passen good
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Barchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchesi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Školníček de bal. Burlan geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De Gennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gennaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC Lumumbowo 1:0

6e minuut.
Beldeanu kopt de bal weg. Lolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolov passt de bal met de wreef. Telles rent richting de bal. Telles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ghviniashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lolov speelt de bal door. Zencefil rent richting de bal. Zencefil geeft de bal voor. Ghviniashvili krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Longoni met een sublieme pass. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Chiacu speelt de bal door. Longoni rent richting de bal. Longoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Beldeanu met een sublieme pass. Więckowiak geeft een hoge lob. Abdulahmanović speelt de bal door. Chiacu kopt de bal weg. Daar is De Gennaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Gennaro rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barchesi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Telles rent richting de bal. De Gennaro is nu in balbezit. De Gennaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC Lumumbowo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 59%, FC Lumumbowo 41%.
Ghrum - FC Lumumbowo 2:0

46e minuut.
Barchesi passt de bal zonder na te denken. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur passt de bal in één keer door. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC Lumumbowo 3:0

48e minuut.
Abdulahmanović speelt de bal door. Klungelig pakt Korycki de bal. Grepl probeert naar een medespeler te passen. Telles is nu in balbezit. Telles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ghviniashvili heeft problemen om de bal te vangen. Pyhäjärvi speelt de bal door. Ghviniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC Lumumbowo 3:1

62e minuut.
Lolov geeft een lange en hoge pass. Burlan is nu in balbezit. Burlan passt de bal met de wreef. Telles is nu in balbezit. Telles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur geeft de bal voor. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil geeft een lange en hoge pass. Ghviniashvili springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC Lumumbowo 3:2

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cioropina komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Burlan is nu in balbezit. Burlan probeert naar een medespeler te passen. Telles is nu in balbezit. Telles haalt uit met een fantastische trap. Łącki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - FC Lumumbowo 4:2

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ghviniashvili stond buitenspel. Sarov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Buitenspel voor Ghviniashvili. Goede buitenspelval van de verdediging. Grepl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Školníček rent richting de bal. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Telles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Korycki probeert de bal met de borst te controleren. Lolov onderschept slim de pass. Lolov met een sublieme pass. De Gennaro is nu in balbezit. De Gennaro draait met de bal, schiet en ... Łącki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Sarov onderschept slim de pass. Sarov probeert naar een medespeler te passen. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles haalt uit met een fantastische trap. Łącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Barchesi geeft de bal voor. Školníček rent richting de bal. Školníček geeft een lange en hoge pass. Ghviniashvili is nu in balbezit. Ghviniashvili draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 55%, FC Lumumbowo 45%.
Ghrum - FC Lumumbowo 4:2