Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-09 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: Ejsmond Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6903
M Z K S Arka Gdynia Raba Sławkowice
yyyyyyy bagno Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 45.8
average Schieten adequate
good Passen good
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Vasilić de bal. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsz Yeung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Lepper kopt de bal weg. Bitāns heeft problemen om de bal te vangen. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Raba Sławkowice 0:1

12e minuut.
Tique rent richting de bal. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski geeft de bal voor. Tsz Yeung springt en kopt de bal. Quinto bokst de bal weg.

20e minuut.
Inworp. Szmek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojo speelt de bal door. Chlabicz rent richting de bal. Chlabicz draait met de bal, schiet en ... Noce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
den Bosscher passt de bal in één keer door. Erstad heeft problemen om de bal te vangen. Erstad geeft een hoge lob. Tsz Yeung heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 43%, Raba Sławkowice 57%.
M Z K S Arka Gdynia - Raba Sławkowice 0:1

59e minuut.
Erstad onderschept slim de pass. Erstad geeft de bal voor. Rojo kopt de bal weg. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M Z K S Arka Gdynia - Raba Sławkowice 1:1

63e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Rico probeert naar een medespeler te passen. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Raba Sławkowice 2:1

65e minuut.
Klungelig pakt Hoyos de bal. Rico rent richting de bal. Inworp. Rico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasilić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Erstad geeft de bal voor. Vélez controleert de bal met de borst. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung schiet op doel. Quinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Raba Sławkowice 3:1

78e minuut.
den Bosscher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erstad. den Bosscher raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsilligiris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buğdaycıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Noce probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 34%, Raba Sławkowice 66%.
M Z K S Arka Gdynia - Raba Sławkowice 3:1