Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Hammers Bohemian Wolves
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gliznitskof rent richting de bal. Chappell is nu in balbezit. Chappell passt de bal in één keer door. Findlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Findlay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
McCallum geeft de bal voor. Atkins kopt de bal weg. Daar is Teiringa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hohaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohaia schiet op doel. Griffiths probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Chappell rent richting de bal. Chappell passt de bal in één keer door. Findlay is nu in balbezit. Findlay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gliznitskof passt de bal in één keer door. Jackson rent richting de bal. Jackson met een sublieme pass. Stanton rent richting de bal. Stanton speelt de bal door. Griffiths probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Grove onderschept slim de pass. Chappell rent richting de bal. Grove rent richting de bal. Findlay verovert de bal door een tackle van achteren. Findlay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Hammers - Bohemian Wolves 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Hammers 50%, Bohemian Wolves 50%.
Bohemian Hammers - Bohemian Wolves 0:1

62e minuut.
Klungelig pakt Jackson de bal. Prince rent richting de bal. Prince passt de bal zonder na te denken. Findlay is nu in balbezit. Findlay draait met de bal, schiet en ... Wallace bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Marshall geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fien met de inworp. Chappell is nu in balbezit. Chappell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Hammers - Bohemian Wolves 0:2

71e minuut.
Devine is nu in balbezit. Atkins onderschept slim de pass. Atkins speelt de bal door. Hohaia rent richting de bal. Hohaia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Hammers - Bohemian Wolves 1:2

71e minuut.
Prince raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kraakman komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Jackson passt de bal met de wreef. Dugdale rent richting de bal. Dugdale geeft een hoge lob. Freebairn is nu in balbezit. Freebairn geeft een lange en hoge pass. Griffiths bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Hammers 48%, Bohemian Wolves 52%.
Bohemian Hammers - Bohemian Wolves 1:2