Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-16 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: San Francesco
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22351
Aubergine FC ANFIELD LFC
Gennaio 2023 Tactiek cork
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
61.7 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
MacVicar bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVicar passt de bal in één keer door. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - ANFIELD LFC 1:0

6e minuut.
Robinson geeft een hoge lob. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Robinson is nu in balbezit. Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Tecuari krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Fen probeert de bal aan de voet te houden. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baltanov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baltanov kan niet meer verder spelen. Bodrian komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran geeft een hoge lob. Tecuari kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 47%, ANFIELD LFC 53%.
Aubergine FC - ANFIELD LFC 1:0

46e minuut.
Folchi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
MacVicar met een sublieme pass. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa speelt de bal door. Grămadă rent richting de bal. Grămadă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zanette passt de bal in één keer door. Maghiran is nu in balbezit. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă draait met de bal, schiet en ... Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Bredar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bodrian rent richting de bal. Bodrian geeft een hoge lob. Zanette met een sublieme pass. Grămadă rent richting de bal. Grămadă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - ANFIELD LFC 2:0

68e minuut.
Folchi heeft problemen om de bal te vangen. Argentero is nu in balbezit. Folchi verovert de bal door een tackle van achteren. Folchi geeft de bal voor. Tecuari springt en kopt de bal. Vicente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Czerwek geeft de bal voor. Argentero heeft problemen om de bal te vangen. Fen rent richting de bal. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zanette passt de bal zonder na te denken. Bredar rent richting de bal. Nasser rent richting de bal. Bredar onderschept slim de pass. Bredar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bergkamp komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Nasser de bal. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVicar verovert de bal door een tackle van achteren. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 44%, ANFIELD LFC 56%.
Aubergine FC - ANFIELD LFC 2:0