Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajduk Split Dunarea Gruia
mrHighNarrow Tactiek cioly2
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
54.9 gemiddelde waardering 54.8
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Inworp. Scarabello met een snelle inworp. Radostinov geeft de bal voor. Śliwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Capranov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ochoa rent richting de bal. Valbeny onderschept slim de pass. Valbeny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 0:1

14e minuut.
Shershen onderschept slim de pass. Shershen geeft een hoge lob. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 1:1

16e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Perilla rent richting de bal. Perilla passt de bal zonder na te denken. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel. Rădescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Aroztegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radostinov verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwiński is nu in balbezit. Śliwiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Perilla probeert naar een medespeler te passen. Pašūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 2:1

27e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Bišćan geeft een hoge lob. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Rădescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 3:1

35e minuut.
Shershen kan de bal niet met de borst controleren. Shershen passt de bal in één keer door. Perilla probeert naar een medespeler te passen. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Rădescu bokst de bal weg.

41e minuut.
Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla met een sublieme pass. Dademasch rent richting de bal. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Rădescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 49%, Dunarea Gruia 51%.
Hajduk Split - Dunarea Gruia 4:1

49e minuut.
Bišćan onderschept slim de pass. Bišćan passt de bal in één keer door. Golequente probeert naar een medespeler te passen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz schiet op doel. Rădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 5:1

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Valbeny stond buitenspel. Frassinetti neemt vlug de vrije trap. Dademasch kopt de bal weg. Klungelig pakt Golequente de bal. Golequente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Shershen geeft een lange en hoge pass. Sarna rent richting de bal. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Rădescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Shershen rent richting de bal. Shershen geeft een lange en hoge pass. Sarna verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Perilla rent richting de bal. Perilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Golequente de bal. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 6:1

61e minuut.
Frollà komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bišćan rent richting de bal. Bišćan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Radostinov de bal onder controle te krijgen. Frollà is nu in balbezit. Frollà draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Pleavă geeft de bal voor. Inworp. Muñoz met een snelle inworp. Frollà bereikt de bal nog maar net als eerste. Frollà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarabello met een snelle inworp. Radostinov is nu in balbezit. Radostinov geeft een hoge lob. Valbeny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 6:2

69e minuut.
Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla met een sublieme pass. Frollà rent richting de bal. Frollà haalt uit met een fantastische trap. Rădescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 7:2

74e minuut.
Pleavă geeft een hoge lob. Aroztegu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pašūnas. Aroztegu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aroztegu kan niet meer verder spelen. Koblak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Capranov neemt vlug de vrije trap. Graikousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frollà verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pašūnas geeft de bal voor. bin Yardan kopt de bal weg. Perilla speelt de bal door. Frollà is nu in balbezit. Frollà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleavă rent richting de bal. Golequente onderschept slim de pass. Frollà is nu in balbezit. Frollà schiet op doel. Rădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Frassinetti de bal. Frassinetti geeft een hoge lob. Frollà is nu in balbezit. Frollà schiet op doel. Rădescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Dunarea Gruia 8:2

90e minuut.
bin Yardan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Perilla heeft problemen om de bal te vangen. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 45%, Dunarea Gruia 55%.
Hajduk Split - Dunarea Gruia 8:2