Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spitting Cobras @DaMuffinMan…….
442S Tactiek 433
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 44.2
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Scarpellini kopt de bal weg. Mekhloufi speelt de bal door. Zhenchang is nu in balbezit. Noica verovert de bal door een tackle van achteren. Noica draait met de bal, schiet en ... Venetidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Třasák rent richting de bal. Třasák probeert naar een medespeler te passen. Trýska rent richting de bal. Trýska draait met de bal, schiet en ... Venetidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csató rent richting de bal. Noica verovert de bal door een tackle van achteren. Noica haalt uit met een fantastische trap. Venetidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - @DaMuffinMan……. 1:0

24e minuut.
Csató speelt de bal door. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi passt de bal zonder na te denken. Noica rent richting de bal. Noica schiet op doel. Venetidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Noica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenchang onderschept slim de pass. Mekhloufi met een sublieme pass. Trýska is nu in balbezit. Trýska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Eastwood geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hronec met een snelle inworp. Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Scarpellini met een harde bal richting middenveld. Udrea kopt de bal weg. Hames is nu in balbezit. Hames draait met de bal, schiet en ... Corpodean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spitting Cobras - @DaMuffinMan……. 1:1

40e minuut.
Zhenchang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvac met de inworp. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska passt de bal zonder na te denken. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica haalt uit met een fantastische trap. Venetidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - @DaMuffinMan……. 2:1

43e minuut.
Mekhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Żabski met een sublieme pass. Noica rent richting de bal. Noica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 34%, @DaMuffinMan……. 66%.
Spitting Cobras - @DaMuffinMan……. 2:1

50e minuut.
Trýska passt de bal zonder na te denken. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Noica de bal. Noica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Venetidis trapt de bal weg. Cortez kopt de bal weg. Hames rent richting de bal. Hames schiet op doel. Corpodean probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Venetidis trapt de bal weg. Třasák kopt de bal weg. Mekhloufi met een sublieme pass. Trýska heeft problemen om de bal te vangen. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuchlý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvac is nu in balbezit. Kvac geeft een lange en hoge pass. Noica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dumitriu onderschept slim de pass. Třasák rent richting de bal. Třasák passt de bal in één keer door. Mekhloufi speelt de bal door. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - @DaMuffinMan……. 3:1

68e minuut.
Csató trapt de bal weg. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Třasák probeert naar een medespeler te passen. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stuchlý verovert de bal door een tackle van achteren. Stuchlý geeft een hoge lob. Daar is Zhenchang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noica is nu in balbezit. Noica schiet op doel. Venetidis bokst de bal weg.

85e minuut.
Dumitriu kopt de bal weg. Strujac controleert de bal met de borst. Żabski speelt de bal door. Noica is nu in balbezit. Noica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 35%, @DaMuffinMan……. 65%.
Spitting Cobras - @DaMuffinMan……. 3:1