Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Expos Ajax Blues
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
McInnis speelt de bal door. Daar is Demanche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacon is nu in balbezit. Demanche bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bodea geeft een hoge lob. Daar is Aceves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demanche is nu in balbezit. Demanche draait met de bal, schiet en ... Vafir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Expos - Ajax Blues 1:0

19e minuut.
MacDougall raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thompson komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Bacon verovert de bal door een tackle van achteren. Bacon passt de bal met de wreef. Bodea rent richting de bal. McLean verovert de bal door een tackle van achteren. McLean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hutchinson controleert de bal met de borst. McLean is nu in balbezit. McLean passt de bal zonder na te denken. Dagenais rent richting de bal. Dagenais haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Doeltrap. De Jong met een harde bal richting middenveld. Hunt kopt de bal weg. McLean is nu in balbezit. McLean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Expos 62%, Ajax Blues 38%.
SC Expos - Ajax Blues 1:0

50e minuut.
Bacon is nu in balbezit. Bacon speelt de bal door. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagenais bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagenais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Expos - Ajax Blues 1:1

52e minuut.
McInnis probeert naar een medespeler te passen. McLean is nu in balbezit. McLean passt de bal zonder na te denken. Dagenais bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagenais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat De Jong niet meer kan verder spelen. Giordano komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dagenais kopt de bal weg. Bacon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McInnis. McInnis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Expos 48%, Ajax Blues 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Expos - Ajax Blues 1:1