Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Celtics Mao International
FrA2 Tactiek 4-2-3-1 2.1 DW
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
69.6 gemiddelde waardering 61.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Ilică speelt de bal door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch draait met de bal, schiet en ... Consalvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Mao International 1:0

6e minuut.
Kruiver passt de bal in één keer door. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krepek. Krepek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kringe speelt de bal door. Spruch kopt de bal weg. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. Consalvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Mao International 2:0

12e minuut.
Crîjanovschi speelt de bal door. Felici rent richting de bal. Felici passt de bal met de wreef. Maric rent richting de bal. Maric schiet op doel. Kringe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dzielski geeft de bal voor. Kringe met een sublieme pass. Crîjanovschi kopt de bal weg. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kringe speelt de bal door. Krepek kopt de bal weg. Zapiec heeft problemen om de bal te vangen. Spruch rent richting de bal. Spruch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kruiver met een snelle inworp. Dzielski rent richting de bal. Dzielski geeft een hoge lob. Maric is nu in balbezit. Maric schiet op doel. Kringe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vitoriano probeert naar een medespeler te passen. Pisanello met een sublieme pass. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Spruch maakt een snoekduik en kopt de bal. Consalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Krepek probeert naar een medespeler te passen. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Speriatu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Mao International 3:0

42e minuut.
Kastelic geeft een lange en hoge pass. Daar is Spruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbaniuk rent richting de bal. Spruch verovert de bal door een tackle van achteren. Spruch haalt uit met een fantastische trap. Consalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 44%, Mao International 56%.
F.C. Celtics - Mao International 3:0

53e minuut.
Speriatu speelt de bal door. Klungelig pakt Kastelic de bal. Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Spruch is nu in balbezit. Spruch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Spruch rent richting de bal. Zapiec onderschept slim de pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Consalvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Mao International 4:0

60e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu speelt de bal door. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch draait met de bal, schiet en ... Consalvo bokst de bal weg.

80e minuut.
Krepek probeert naar een medespeler te passen. Pisanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanello met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Consalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Mao International 5:0

86e minuut.
Pisanello met een sublieme pass. Speriatu rent richting de bal. Szczerbaniuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Speriatu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Speriatu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 39%, Mao International 61%.
F.C. Celtics - Mao International 5:0