Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Bustik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 43927
Bustik sokol brno
4-1-3-2 Tactiek utok
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten solid
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Kostnatý met een snelle inworp. Tektaban is nu in balbezit. Tektaban met een sublieme pass. Donda geeft een lange en hoge pass. Binder springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Bahamonde rent richting de bal. Żuczek is nu in balbezit. Bahamonde onderschept slim de pass. Bahamonde schiet op doel. Peška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - sokol brno 1:0

7e minuut.
Scolari is nu in balbezit. Scolari geeft de bal voor. Bieda controleert de bal met de borst. Ðujić rent richting de bal. Ðujić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - sokol brno 2:0

11e minuut.
Bieda verovert de bal door een tackle van achteren. Lysohlávek verovert de bal door een tackle van achteren. Lysohlávek passt de bal met de wreef. Bahamonde rent richting de bal. Bahamonde draait met de bal, schiet en ... Peška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bahamonde is nu in balbezit. Bahamonde schiet op doel. Peška maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - sokol brno 3:0

14e minuut.
Lysohlávek verovert de bal door een tackle van achteren. Lysohlávek passt de bal in één keer door. Norma speelt de bal door. Bahamonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamonde haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - sokol brno 4:0

16e minuut.
Bieda speelt de bal door. Norma is nu in balbezit. Norma probeert naar een medespeler te passen. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lysohlávek passt de bal zonder na te denken. Norma speelt de bal door. Bahamonde rent richting de bal. Bahamonde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - sokol brno 5:0

28e minuut.
Surdu geeft een hoge lob. Bieda kopt de bal weg. Bahamonde is nu in balbezit. Bahamonde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - sokol brno 6:0

37e minuut.
Hrabánek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lysohlávek kopt de bal weg. Hrabánek is nu in balbezit. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bustik 32%, sokol brno 68%.
Bustik - sokol brno 6:0

55e minuut.
Inworp. Fierens komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda is nu in balbezit. Norma verovert de bal door een tackle van achteren. Norma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fraschini passt de bal met de wreef. Norma speelt de bal door. Żuczek onderschept slim de pass. Scolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scolari geeft de bal voor. Peška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić verovert de bal door een tackle van achteren. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Peška bokst de bal weg.

66e minuut.
Ðujić rent richting de bal. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Bahamonde probeert de bal aan de voet te houden. Fraschini rent richting de bal. Fraschini haalt uit met een fantastische trap. Peška kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Norma is nu in balbezit. Norma met een sublieme pass. Bieda rent richting de bal. Ðujić onderschept slim de pass. Ðujić schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Bieda verovert de bal door een tackle van achteren. Norma met een sublieme pass. Bahamonde rent richting de bal. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Froněk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ðujić is nu in balbezit. Ðujić passt de bal in één keer door. Bahamonde is nu in balbezit. Bahamonde draait met de bal, schiet en ... Peška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - sokol brno 7:0

74e minuut.
Norma rent richting de bal. Norma passt de bal zonder na te denken. Ðujić heeft problemen om de bal te vangen. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Peška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - sokol brno 8:0

75e minuut.
Bahamonde speelt de bal door. Norma is nu in balbezit. Norma passt de bal in één keer door. Scolari geeft de bal voor. Ðujić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tektaban kopt de bal weg. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Fraschini kopt de bal weg. Bahamonde rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fraschini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðujić kopt de bal weg. Peška kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Żuczek heeft problemen om de bal te vangen. Bahamonde rent richting de bal. Norma is nu in balbezit. Norma schiet op doel. Peška maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ðujić passt de bal met de wreef. Norma rent richting de bal. Norma passt de bal in één keer door. Bahamonde rent richting de bal. Bahamonde draait met de bal, schiet en ... Peška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Lysohlávek met een sublieme pass. Norma heeft problemen om de bal te vangen. Norma geeft een hoge lob. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bustik 24%, sokol brno 76%.
Bustik - sokol brno 8:0