Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Verteam Black Mamba
space 08 Tactiek Diams-Def
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 41.6
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Lefranc rent richting de bal. Lefranc passt de bal in één keer door. Haas is nu in balbezit. Haas geeft een lange en hoge pass. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Black Mamba 1:0

8e minuut.
Duchêne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuhn probeert naar een medespeler te passen. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Le Bihan trapt de bal weg. Astier kopt de bal weg. Dominguez heeft problemen om de bal te vangen. Fischer is nu in balbezit. Fischer schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Flamion bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Brun onderschept slim de pass. Le Brun geeft een hoge lob. Lefranc is nu in balbezit. Lefranc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ramirez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baudin komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Baton verovert de bal door een tackle van achteren. Baton probeert naar een medespeler te passen. Astier probeert naar een medespeler te passen. Duchêne rent richting de bal. Duchêne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Astier geeft de bal voor. Inworp. Haas met de inworp. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 36%, Black Mamba 64%.
AS Verteam - Black Mamba 1:0

47e minuut.
Le Brun geeft de bal voor. Maillard is nu in balbezit. Lefranc begaat een overtreding. Lefranc krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Thévenet passt de bal met de wreef. Le Brun is nu in balbezit. Le Brun passt de bal zonder na te denken. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefranc schiet op doel. Le Bihan bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Astier met een snelle inworp. Flamion rent richting de bal. Flamion geeft een hoge lob. Duchêne krijgt zijn hoofd ertegen. Chardon bokst de bal weg.

67e minuut.
Gallet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuhn zal de hoekschop nemen. Fischer krijgt zijn hoofd ertegen. Le Bihan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
Dominguez heeft problemen om de bal te vangen. Fischer rent richting de bal. Fischer passt de bal in één keer door. Arnaudeau is nu in balbezit. Arnaudeau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lefranc probeert de bal aan de voet te houden. Fischer is nu in balbezit. Fischer schiet op doel. Le Bihan bokst de bal weg.

76e minuut.
Le Brun met een sublieme pass. Ryssen is nu in balbezit. Ryssen geeft de bal voor. Lefranc is nu in balbezit. Lefranc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kuhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhn passt de bal met de wreef. Arnaudeau rent richting de bal. Arnaudeau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - Black Mamba 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 29%, Black Mamba 71%.
AS Verteam - Black Mamba 2:0