Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiles Mexicanos Black Mamba
Griffe du Dragon Tactiek Diams-Def
57% Balbezit 43%
11% Spel op eigen helft 89%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.2 gemiddelde waardering 38.9
outstanding Schieten adequate
excellent Passen weak
solid Verdedigen good


1e minuut.
Loskit is nu in balbezit. Loskit met een sublieme pass. Coélho met een sublieme pass. Santarém Leite heeft problemen om de bal te vangen. Santarém Leite schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Le Bihan speelt de bal door. Tokarzewski speelt de bal door. Bauman rent richting de bal. Bauman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dominguez passt de bal met de wreef. Rusin geeft een hoge lob. Bauman kopt de bal weg. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Coélho geeft een hoge lob. Gallet heeft problemen om de bal te vangen. Vieira rent richting de bal. Bauman onderschept slim de pass. Bauman draait met de bal, schiet en ... Le Bihan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Coélho verovert de bal door een tackle van achteren. Coélho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Astier de bal. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite passt de bal in één keer door. Coélho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coélho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Le Bihan probeert naar een medespeler te passen. Tokarzewski kopt de bal weg. Coélho heeft problemen om de bal te vangen. Coélho geeft een hoge lob. Santarém Leite krijgt zijn hoofd ertegen. Le Bihan bokst de bal weg.

30e minuut.
Cantin met een sublieme pass. Lipari is nu in balbezit. Lipari geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Black Mamba 1:0

31e minuut.
Loskit rent richting de bal. Loskit passt de bal zonder na te denken. Dominguez is nu in balbezit. Bauman onderschept slim de pass. Bauman schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Black Mamba 2:0

34e minuut.
Strudal geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite kopt de bal weg. Klungelig pakt Bauman de bal. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... Le Bihan bokst de bal weg.

38e minuut.
Vieira kopt de bal weg. Schaff probeert de bal aan de voet te houden. Coélho rent richting de bal. Coélho geeft een hoge lob. Santarém Leite is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvost bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santarém Leite krijgt een gele kaart. Pruvost roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pruvost kan niet meer verder spelen. Fortin komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Coélho heeft problemen om de bal te vangen. Coélho passt de bal zonder na te denken. Loskit rent richting de bal. Loskit passt de bal met de wreef. Tokarzewski geeft de bal voor. Le Bihan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel. Paal! Le Bihan bokst de bal weg. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Black Mamba 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles Mexicanos 12%, Black Mamba 88%.
Chiles Mexicanos - Black Mamba 3:0

62e minuut.
Loskit speelt de bal door. Klungelig pakt Żuchnik de bal. Żuchnik geeft de bal voor. Bauman rent richting de bal. Bauman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Loskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit geeft een lange en hoge pass. Coélho kopt de bal weg. Bauman is nu in balbezit. Bauman draait met de bal, schiet en ... Le Bihan bokst de bal weg.

72e minuut.
Degouve is nu in balbezit. Degouve geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loskit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokarzewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Bauman de bal. Schaff rent richting de bal. Tokarzewski onderschept slim de pass. Bauman is nu in balbezit. Bauman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bauman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauman passt de bal zonder na te denken. Fortin is nu in balbezit. Santarém Leite onderschept slim de pass. Santarém Leite schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Strudal passt de bal zonder na te denken. Duchêne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit geeft een lange en hoge pass. Bauman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles Mexicanos 10%, Black Mamba 90%.
Chiles Mexicanos - Black Mamba 3:0