Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid*Bucuresti OSCHA
MID Tactiek 442
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 20.7
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gajtkowski passt de bal zonder na te denken. Kenéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenéz geeft een lange en hoge pass. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Leroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Passi de bal onder controle te krijgen. Leroux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 1:0

7e minuut.
Clerc probeert de bal aan de voet te houden. Maderna rent richting de bal. Maderna met een sublieme pass. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo schiet op doel. Leroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Gajtkowski schiet op doel. Leroux met een sublieme pass. Riguer kopt de bal weg. Gajtkowski geeft een lange en hoge pass. Melgarejo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ruminski geeft een hoge lob. Riguer rent richting de bal. Riguer passt de bal in één keer door. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Gajtkowski heeft problemen om de bal te vangen. Féron rent richting de bal. Gajtkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 2:0

16e minuut.
Melgarejo passt de bal met de wreef. Strzelecki rent richting de bal. Strzelecki passt de bal met de wreef. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Riguer kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajtkowski de bal. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... Aubessard heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Passi de bal onder controle te krijgen. Leroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Perenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Perenda passt de bal met de wreef. Leblond probeert de bal aan de voet te houden. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kenéz rent richting de bal. Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Leroux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 3:0

32e minuut.
Strzelecki rent richting de bal. Strzelecki geeft de bal voor. Aubessard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kenéz is nu in balbezit. Daar is Kenéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenéz passt de bal met de wreef. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passi. Melgarejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kenéz komt bij de bal en schiet. Klungelig pakt Gajtkowski de bal. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Maderna passt de bal in één keer door. Béguin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riguer geeft een hoge lob. Melgarejo controleert de bal met de borst. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 4:0

44e minuut.
Perenda probeert naar een medespeler te passen. Riguer rent richting de bal. Strzelecki met een sublieme pass. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 5:0

45e minuut.
Aubessard kopt de bal weg. Béguin heeft problemen om de bal te vangen. Riguer probeert naar een medespeler te passen. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid*Bucuresti 15%, OSCHA 85%.
Rapid*Bucuresti - OSCHA 6:0

48e minuut.
Inworp. Riguer met de inworp. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Leroux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 7:0

53e minuut.
Gajtkowski onderschept slim de pass. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gajtkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aubessard de bal. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo schiet op doel. Leroux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 8:0

55e minuut.
Riguer rent richting de bal. Riguer passt de bal met de wreef. Féron geeft een lange en hoge pass. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Gajtkowski heeft problemen om de bal te vangen. Passi verovert de bal door een tackle van achteren. Melgarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Melgarejo schiet op doel. Leroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 9:0

59e minuut.
Kenéz rent richting de bal. Kenéz geeft een lange en hoge pass. Aubessard heeft problemen om de bal te vangen. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aubessard de bal. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Aubessard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riguer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gajtkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Riguer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Féron is nu in balbezit. Gajtkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gajtkowski geeft een hoge lob. Melgarejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 10:0

70e minuut.
Klungelig pakt Melgarejo de bal. Kenéz geeft een hoge lob. Passi heeft problemen om de bal te vangen. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 11:0

74e minuut.
Riguer geeft een lange en hoge pass. Kenéz speelt de bal door. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 12:0

81e minuut.
Kenéz kopt de bal weg. Strzelecki probeert de bal met de borst te controleren. Strzelecki met een sublieme pass. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 13:0

84e minuut.
Clerc is nu in balbezit. Parisio rent richting de bal. Parisio geeft een lange en hoge pass. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Maderna passt de bal in één keer door. Strzelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelecki passt de bal met de wreef. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Maderna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maderna passt de bal zonder na te denken. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Riguer de bal. Riguer geeft de bal voor. Leroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Passi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - OSCHA 14:0

90e minuut.
Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Strzelecki probeert naar een medespeler te passen. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid*Bucuresti 15%, OSCHA 85%.
Rapid*Bucuresti - OSCHA 14:0