Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympique strasbourg US Les Viltansou
Normal Tactiek Bzh Izel
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 58
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 50.3
weak Schieten outstanding
average Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Degouve geeft een lange en hoge pass. Canu kopt de bal weg. Vešmašina speelt de bal door. Tsirkas is nu in balbezit. Tsirkas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tutkun speelt de bal door. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirkas heeft problemen om de bal te vangen. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:1

6e minuut.
Tsirkas is nu in balbezit. Vešmašina rent richting de bal. Vešmašina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mavrogenidis de bal. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:2

7e minuut.
Macquart met een sublieme pass. Klungelig pakt Grenier de bal. Tsirkas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirkas schiet op doel. Kargu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:3

12e minuut.
Gosselin rent richting de bal. Vešmašina onderschept slim de pass. Vešmašina passt de bal met de wreef. Tsirkas rent richting de bal. Tsirkas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nosov is nu in balbezit. Nosov draait met de bal, schiet en ... Kargu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Vešmašina verovert de bal door een tackle van achteren. Vešmašina geeft een lange en hoge pass. Mavrogenidis kopt de bal weg. Nosov is nu in balbezit. Nosov schiet op doel. Kargu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Couderc de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:4

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kargu niet meer kan verder spelen. Dutheil komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Nosov passt de bal met de wreef. Tsirkas rent richting de bal. Vešmašina speelt de bal door. Tsirkas is nu in balbezit. Tsirkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru onderschept slim de pass. Moraru passt de bal in één keer door. Tsirkas rent richting de bal. Tsirkas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vešmašina probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis passt de bal in één keer door. Tsirkas is nu in balbezit. Tsirkas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Tessier rent richting de bal. Tessier passt de bal zonder na te denken. Vešmašina met een sublieme pass. Mavrogenidis heeft problemen om de bal te vangen. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guillemot heeft problemen om de bal te vangen. Tsirkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirkas schiet op doel. Dutheil bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vešmašina zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Tsirkas de bal. Tsirkas draait met de bal, schiet en ... Dutheil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:5

22e minuut.
Nosov passt de bal met de wreef. Vešmašina probeert naar een medespeler te passen. Tsirkas rent richting de bal. Tsirkas schiet op doel. Couderc probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dutheil probeert naar een medespeler te passen. Jaromin rent richting de bal. Nosov probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Mavrogenidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot probeert naar een medespeler te passen. Nosov rent richting de bal. Nosov schiet op doel. Dutheil bokst de bal weg.

25e minuut.
Couderc geeft de bal voor. Inworp. Vešmašina met een snelle inworp. Daar is Tsirkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirkas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:6

29e minuut.
Moraru geeft de bal voor. Nosov kopt de bal weg. Degouve heeft problemen om de bal te vangen. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Nosov rent richting de bal. Nosov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mavrogenidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirkas is nu in balbezit. Tsirkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Canu controleert de bal met de borst. Jaromin geeft een hoge lob. Tsirkas rent richting de bal. Tsirkas schiet op doel. Dutheil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:7

35e minuut.
Mavrogenidis controleert de bal met de borst. Tsirkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Dutheil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:8

39e minuut.
Becker is nu in balbezit. Bessenyei probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis is nu in balbezit. Tsirkas is nu in balbezit. Tsirkas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:9

42e minuut.
Klungelig pakt Couderc de bal. Dutheil speelt de bal door. Bessenyei kopt de bal weg. Nosov rent richting de bal. Nosov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirkas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirkas passt de bal zonder na te denken. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 86%, US Les Viltansou 14%.
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:10

48e minuut.
Becker passt de bal in één keer door. Bessenyei met een sublieme pass. Degouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis onderschept slim de pass. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... Dutheil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nosov probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:11

51e minuut.
Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis is nu in balbezit. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:12

52e minuut.
Jaromin geeft de bal voor. Mavrogenidis rent richting de bal. Degouve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Degouve krijgt een gele kaart. Mavrogenidis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bessenyei neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vešmašina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vešmašina passt de bal met de wreef. Nosov is nu in balbezit. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Dutheil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:13

56e minuut.
Nosov passt de bal in één keer door. Mavrogenidis is nu in balbezit. Couderc is nu in balbezit. Tsirkas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirkas haalt uit met een fantastische trap. Dutheil bokst de bal weg. Nosov rent richting de bal. Nosov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:14

62e minuut.
Tsirkas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guillemot de bal. Nosov is nu in balbezit. Nosov geeft een lange en hoge pass. Dutheil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:15

63e minuut.
Mavrogenidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrogenidis passt de bal met de wreef. Vešmašina met een sublieme pass. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... Paal! Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov draait met de bal, schiet en ... Dutheil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Nosov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Degouve de bal. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Dutheil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:16

64e minuut.
Grenier passt de bal zonder na te denken. Tessier met een sublieme pass. Daar is Couderc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Degouve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nosov is nu in balbezit. Nosov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:17

66e minuut.
Górny probeert naar een medespeler te passen. Vešmašina probeert naar een medespeler te passen. Nosov is nu in balbezit. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:18

67e minuut.
Masset is nu in balbezit. Masset geeft een lange en hoge pass. Tsirkas kopt de bal weg. Klungelig pakt Mavrogenidis de bal. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Jaromin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaromin kopt de bal weg. Tsirkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... Dutheil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:19

71e minuut.
Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis onderschept slim de pass. Tsirkas is nu in balbezit. Tsirkas draait met de bal, schiet en ... Dutheil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:20

74e minuut.
Tsirkas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Couderc de bal onder controle te krijgen. Guillemot rent richting de bal. Mavrogenidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nosov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Canu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaromin verovert de bal door een tackle van achteren. Jaromin geeft de bal voor. Vešmašina geeft de bal voor. Mavrogenidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vešmašina geeft een hoge lob. Nosov is nu in balbezit. Nosov passt de bal met de wreef. Daar is Mavrogenidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nosov geeft een hoge lob. Masset probeert de bal aan de voet te houden. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... Dutheil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:21

81e minuut.
Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaromin verovert de bal door een tackle van achteren. Jaromin met een sublieme pass. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis speelt de bal door. Bessenyei speelt de bal door. Nosov rent richting de bal. Nosov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nosov met een sublieme pass. Tsirkas controleert de bal met de borst. Couderc rent richting de bal. Tsirkas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirkas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:22

89e minuut.
Bessenyei probeert naar een medespeler te passen. Degouve is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mavrogenidis. Mavrogenidis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 88%, US Les Viltansou 12%.
olympique strasbourg - US Les Viltansou 0:22