Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM AFEDE Chapao F.C
cucudo Tactiek paj222
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
61.7 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Puntas geeft de bal voor. Polge bereikt de bal nog maar net als eerste. Källstrand begaat een overtreding. Polge raakt geblesseerd tijdens het duel. Reiters komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Von Rufen is nu in balbezit. Von Rufen geeft een hoge lob. Polge rent richting de bal. Polge haalt uit met een fantastische trap. Sueskun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM AFEDE - Chapao F.C 0:1

24e minuut.
Källstrand kopt de bal weg. Skirło heeft problemen om de bal te vangen. Källstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Källstrand geeft een lange en hoge pass. Ogryzek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEAM AFEDE - Chapao F.C 1:1

34e minuut.
Mojarro is nu in balbezit. Maltež bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro geeft een lange en hoge pass. Polge maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Von Rufen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Rufen geeft een hoge lob. Polge is nu in balbezit. Polge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM AFEDE - Chapao F.C 1:2

40e minuut.
Källstrand met een sublieme pass. Murdzak speelt de bal door. Sotolongo probeert naar een medespeler te passen. Skirło is nu in balbezit. Skirło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM AFEDE 36%, Chapao F.C 64%.
TEAM AFEDE - Chapao F.C 1:2

47e minuut.
Källstrand met een sublieme pass. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo passt de bal zonder na te denken. Skirło is nu in balbezit. Skirło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Puntas speelt de bal door. Polge bereikt de bal nog maar net als eerste. Källstrand rent richting de bal. Polge verovert de bal door een tackle van achteren. Polge draait met de bal, schiet en ... Sueskun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Sitniewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ogryzek kopt de bal weg. Klungelig pakt Dionisiou de bal. Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

64e minuut.
Podgórzak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wiśnicki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pasini geeft de bal voor. Inworp. Källstrand met de inworp. Murdzak geeft de bal voor. Ogryzek springt en kopt de bal. Özal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sotolongo passt de bal in één keer door. Ogryzek is nu in balbezit. Costantino is nu in balbezit. Ogryzek verovert de bal door een tackle van achteren. Ogryzek draait met de bal, schiet en ... Özal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEAM AFEDE - Chapao F.C 2:2

83e minuut.
Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Murdzak met een sublieme pass. Sotolongo speelt de bal door. Skirło is nu in balbezit. Skirło haalt uit met een fantastische trap. Özal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Wiśnicki met een sublieme pass. Puntas rent richting de bal. Puntas geeft de bal voor. Perman met een sublieme pass. Urteaga geeft een lange en hoge pass. Özal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM AFEDE 32%, Chapao F.C 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM AFEDE - Chapao F.C 2:2