Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petroleros Loros U de Colima
Gasolina Tactiek 532
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 40
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen goed


11e minuut.
Santos passt de bal in één keer door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Stavem rent richting de bal. Stavem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Márquez speelt de bal door. Stavem speelt de bal door. Profeta rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubartowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala onderschept slim de pass. Vannier is nu in balbezit. Vannier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stavem passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Bucur rent richting de bal. Bucur haalt uit met een fantastische trap. Szambelan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bardo is nu in balbezit. Bardo passt de bal met de wreef. Bártfay rent richting de bal. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Szambelan bokst de bal weg. Stavem rent richting de bal. Stavem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Loros U de Colima 0:1

39e minuut.
Atçı speelt de bal door. Zavala is nu in balbezit. Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier schiet op doel. Evans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 55%, Loros U de Colima 45%.
Petroleros - Loros U de Colima 0:1

49e minuut.
Profeta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bardo met de inworp. Bucur is nu in balbezit. Bucur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylšar met een snelle inworp. Szarmach controleert de bal met de borst. Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Vannier verovert de bal door een tackle van achteren. Vannier speelt de bal door. Atçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Atçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bardo kopt de bal weg. Daar is Szarmach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucur met een sublieme pass. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klungelig pakt Márquez de bal. Bártfay is nu in balbezit. Bártfay speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 59%, Loros U de Colima 41%.
Petroleros - Loros U de Colima 0:1