Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-12 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga C.07
  • Stadion: Foglia FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2913
boquitaa Birra FC
Normal Tactiek Yerman
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Esnaider is nu in balbezit. Telpuk onderschept slim de pass. Houary met een sublieme pass. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Amasa passt de bal met de wreef. Houary bereikt de bal nog maar net als eerste. Houary passt de bal in één keer door. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap. Lonkomilla bokst de bal weg. Scaglione rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boquitaa - Birra FC 0:1

17e minuut.
Telpuk passt de bal zonder na te denken. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esnaider. Esnaider krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Martínez schiet op doel. Chiarini probeert naar een medespeler te passen. Scaglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Del Giorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Giorno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Dezorzi is nu in balbezit. Houary onderschept slim de pass. Houary passt de bal met de wreef. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Belloso verovert de bal door een tackle van achteren. Belloso probeert naar een medespeler te passen. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno draait met de bal, schiet en ... Parone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lonkomilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
boquitaa - Birra FC 0:2

35e minuut.
Belloso rent richting de bal. Belloso passt de bal zonder na te denken. Esnaider rent richting de bal. Del Giorno verovert de bal door een tackle van achteren. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap. Lonkomilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno passt de bal in één keer door. Esnaider is nu in balbezit. Del Giorno verovert de bal door een tackle van achteren. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Telpuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Houseman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boquitaa 84%, Birra FC 16%.
boquitaa - Birra FC 0:2

53e minuut.
Strejilevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejilevich geeft een hoge lob. Planas kopt de bal weg. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Onega kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Amasa de bal onder controle te krijgen. Esnaider bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno verovert de bal door een tackle van achteren. Del Giorno schiet op doel. Lonkomilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Strejilevich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Planas met een snelle inworp. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Houseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houary rent richting de bal. Houary probeert naar een medespeler te passen. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
boquitaa - Birra FC 0:3

83e minuut.
Guerci heeft problemen om de bal te vangen. Cabanettes bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Martínez naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cabanettes raakt geblesseerd tijdens het duel. Rousseau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno draait met de bal, schiet en ... Lonkomilla bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Del Giorno kopt de bal weg. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno passt de bal met de wreef. Houary is nu in balbezit. Houary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parone trapt de bal weg van het doel. Houary kopt de bal weg. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno schiet op doel. Lonkomilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
boquitaa - Birra FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boquitaa 80%, Birra FC 20%.
boquitaa - Birra FC 0:4