Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-09 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: Jaique FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5722
Jaique FC Estoesboca
Normal Tactiek boquita
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 26.9
good Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Dianesi verovert de bal door een tackle van achteren. Dianesi probeert naar een medespeler te passen. Kınay is nu in balbezit. Kınay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Cieslikovski met een harde bal richting middenveld. Dianesi kopt de bal weg. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap. Cieslikovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kınay rent richting de bal. Kınay passt de bal zonder na te denken. Olufsen rent richting de bal. Olufsen geeft de bal voor. Barzola krijgt zijn hoofd ertegen. Cieslikovski bokst de bal weg.

28e minuut.
Liniers heeft problemen om de bal te vangen. Olufsen rent richting de bal. Olufsen passt de bal met de wreef. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Make, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kınay is nu in balbezit. Barzola is nu in balbezit. Barzola schiet op doel. Cieslikovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Estoesboca 1:0

33e minuut.
Liniers verovert de bal door een tackle van achteren. Olufsen speelt de bal door. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay schiet op doel. Cieslikovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Estoesboca 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 23%, Estoesboca 77%.
Jaique FC - Estoesboca 2:0

51e minuut.
Hendry rent richting de bal. Kınay is nu in balbezit. Kınay geeft de bal voor. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Estoesboca 3:0

55e minuut.
Amorini rent richting de bal. Amorini passt de bal in één keer door. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola haalt uit met een fantastische trap. Cieslikovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Guarici kopt de bal weg. Liniers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kınay krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Huszti speelt de bal door. Kınay is nu in balbezit. Kınay geeft de bal voor. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Olufsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufsen haalt uit met een fantastische trap. Liniers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieslikovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Estoesboca 4:0

63e minuut.
Olufsen passt de bal in één keer door. Dianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dianesi geeft de bal voor. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfahrt geeft een hoge lob. Barzola kan de bal niet met de borst controleren. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - Estoesboca 5:0

78e minuut.
Wohlfahrt speelt de bal door. Klungelig pakt Huszti de bal. Huszti geeft de bal voor. Barzola is nu in balbezit. Barzola schiet op doel. Cieslikovski bokst de bal weg.

80e minuut.
Prespaliauskas met een sublieme pass. Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt met een sublieme pass. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dianesi passt de bal in één keer door. Olufsen rent richting de bal. Olufsen speelt de bal door. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 20%, Estoesboca 80%.
Jaique FC - Estoesboca 5:0